R
Rygebin
Haliltae' Alıntı:Yani güncelleme dosyasını indirip recovery sen update mi etmek gerekiyor direk kendisi normal ota güncellemesi gibi olmuyor mu
Otadakinden farkı yok , indi kuralım tarzı bir bildirim gelmekte..
Haliltae' Alıntı:Yani güncelleme dosyasını indirip recovery sen update mi etmek gerekiyor direk kendisi normal ota güncellemesi gibi olmuyor mu
ömertr645' Alıntı:Romda sistem arayuz durdu hatasi aliyorum cozumu nedir acaba.?
ömertr645' Alıntı:Romda sistem arayuz durdu hatasi aliyorum cozumu nedir acaba.?
Qchocuq' Alıntı:Dual'lere kursak sıkıntı çıkar mı
Rygebin' Alıntı:
ömertr645' Alıntı:Rygebin' Alıntı:
Gappsda sıkıntı varsa ne yapacağız farklı gapps flan mi yüklenecek
Oguzhan74' Alıntı:Ulan böyle forummu olur alt tarafı xposed istedik tık yok bu genel olarak general mobile rom,recovery,root anlatım ve paylasimlarin pittechte olmaması ne kadar üzücü böyle kıytırık forum görmedim. Haa forum kuruyosunuz bali XPerfecT, Kor, Yavuz21 gibi uzman adamlarıda alın foruma acemi dolu yazık yemin ediyorum.
Amazing' Alıntı:Hocam roma guncelleme gelmiyormu hep 5.8.8 olarak geliyor.Birde guncelleme gelirse twrp flaslamak zorundamiyiz,yoksa stock recoveryle guncellirmi?
Rygebin' Alıntı:Amazing' Alıntı:Hocam roma guncelleme gelmiyormu hep 5.8.8 olarak geliyor.Birde guncelleme gelirse twrp flaslamak zorundamiyiz,yoksa stock recoveryle guncellirmi?
Hayır hocam o test için verilmiş o mesajı kapatın .
İlerde mutlaka gelecekte şu an yok..Amazing' Alıntı:Yani guncelleme gelmiyormu roma?
Tm hocam iyi gunler.Rygebin' Alıntı:İlerde mutlaka gelecekte şu an yok..Amazing' Alıntı:Yani guncelleme gelmiyormu roma?
djbobo' Alıntı:gapss olanı yuklerken hata verdi digererini yukledim açıldı tel google play vs yok çok saçma bir şekilde geldi ve sürekli hata veriyor şimdi tekrar deniycem. acaba yükleme sırasını mı yanlıs yazdınız ?