Miui Cikmasini İstiyorum.
UtkuAblakTR' Alıntı:Miui Cikmasini İstiyorum.
Haliltae' Alıntı:Bunun gappsinida seciyorum ama download cikmiyor
Superuser Pro diyordur normal, onu da indirlse bile kurdurtmuyor..Amazing' Alıntı:İyi aksamlar.
Herhalde MİUİ cikana kadar bu romdayim,cok cok sevdim fakat bir sorunum var.Rootu aktif ediyorum,bazi uygulamar rootu yoneteck program indirn diyor(kinguser,supersu vs)bazilarinda direk root izni istiyor ne yapmaliyim?
Rygebin' Alıntı:Superuser Pro diyordur normal, onu da indirlse bile kurdurtmuyor..Amazing' Alıntı:İyi aksamlar.
Herhalde MİUİ cikana kadar bu romdayim,cok cok sevdim fakat bir sorunum var.Rootu aktif ediyorum,bazi uygulamar rootu yoneteck program indirn diyor(kinguser,supersu vs)bazilarinda direk root izni istiyor ne yapmaliyim?
Atakan58' Alıntı:Kendi kullandığım GApps paketini upload ettim. Sorunsuz çalışıyor.
GApps 5.1.1 - Arm64 - Nano Pack
---------------------------
Konu Güncellendi
Rygebin' Alıntı:Tamam hocam sağolun ..
(Konudaki de aynı değil miydi ?)
Atakan58' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Tamam hocam sağolun ..
(Konudaki de aynı değil miydi ?)
Kaan konuda verdiğim link hergün güncelleme alıyor ve bazen sorun oluşabiliyor.
Senin sonradan eklediğin alternatif link doğrudan Arm64 değil.
darx' Alıntı:Şaka gibi. Ayrı zamanlarda 4 defa temiz kurulum yaptım. İlk üçünde mobil veri hatası vardı. Şimdi de wi-fi sorunu var. İndirme hızı acayip düştü. Anlamadım gitti.
mahir02' Alıntı:Nasıl yani bu romda ve diğer romlarda diğer ayar mobil veri hatası mevcut mu simdi ??