eskiyapar' Alıntı:Ya bu Miuı bence çok abartılıyor.S3 te çok kullanır,önce of süper der 3 gün sonra başka roma geçerdim.![]()
Aynen bnde s4 te öyle kullandım bir kaç sonra döndüm

eskiyapar' Alıntı:Ya bu Miuı bence çok abartılıyor.S3 te çok kullanır,önce of süper der 3 gün sonra başka roma geçerdim.![]()
Rygebin' Alıntı:Ben en çok üzüldüğüm şey hep aynı şeyleri yayınlamamız benefitle crdroid arasında ya da arvinquela cm 13 arasında 10 fark bulun desem kim
Bulabilir.....
Keşke Os romlar kolay bitse de hemen verebilsek ama zor işte.
Rygebin' Alıntı:Adamlar tek laf olsun diye build yapıyor iki animasyon yapıyor + adını değiştir koy geçen gü yanota yazıyorum miuyla uğraş cevap yok .yaptıkları budalalık sadece..
Rygebin' Alıntı:Bu hafta içinde kendi animasyonumuzla kendi adimizla bir rom geliyor.Hiç neyse türk romu olacak
![]()
Haliltae' Alıntı:Aynı arayuzde mi olacak cm tabanli
Rygebin' Alıntı:Haliltae' Alıntı:Aynı arayuzde mi olacak cm tabanli
Aosp tabanli olacak bir sonraki projemiz Os romtabanli olabilir flyme gibi.
Rygebin' Alıntı:Haliltae' Alıntı:Aynı arayuzde mi olacak cm tabanli
Aosp tabanli olacak bir sonraki projemiz Os romtabanli olabilir flyme gibi.
mahir02' Alıntı:MIUI hazırmış heran düşebilir 4pdaya duyrulur Miui severlere :rofl:
DarkOfTheKnight' Alıntı:mahir02' Alıntı:MIUI hazırmış heran düşebilir 4pdaya duyrulur Miui severlere :rofl:
Orada "MIUI 7 hazır mı?" diye sormuş adam. Çok yanlış anlamışsın sen![]()
eskiyapar' Alıntı:Benim anladığım bu Cm 13 romların sadece ismi değişiyor.Geri kalan hep aynı.Direneceğim direnebildiğim kadar.Stock romda kalacağım kalabildiğim kadar.Bu rom yükleme hastalığından kurtulmanın bir yolu yok mu?Tedavisi falan.![]()
mahir02' Alıntı:DarkOfTheKnight' Alıntı:mahir02' Alıntı:MIUI hazırmış heran düşebilir 4pdaya duyrulur Miui severlere :rofl:
Biliyorum demek istedim çalışması varmış yani![]()
DarkOfTheKnight' Alıntı:mahir02' Alıntı:MIUI hazırmış heran düşebilir 4pdaya duyrulur Miui severlere :rofl: