mahir02
Yasaklı Üye
eskiyapar' Alıntı:Ya bu Miuı bence çok abartılıyor.S3 te çok kullanır,önce of süper der 3 gün sonra başka roma geçerdim.
Aynen bnde s4 te öyle kullandım bir kaç sonra döndüm
eskiyapar' Alıntı:Ya bu Miuı bence çok abartılıyor.S3 te çok kullanır,önce of süper der 3 gün sonra başka roma geçerdim.
Rygebin' Alıntı:Ben en çok üzüldüğüm şey hep aynı şeyleri yayınlamamız benefitle crdroid arasında ya da arvinquela cm 13 arasında 10 fark bulun desem kim
Bulabilir.... .
Keşke Os romlar kolay bitse de hemen verebilsek ama zor işte.
Rygebin' Alıntı:Adamlar tek laf olsun diye build yapıyor iki animasyon yapıyor + adını değiştir koy geçen gü yanota yazıyorum miuyla uğraş cevap yok .yaptıkları budalalık sadece..
Rygebin' Alıntı:Bu hafta içinde kendi animasyonumuzla kendi adimizla bir rom geliyor .Hiç neyse türk romu olacak
Haliltae' Alıntı:Aynı arayuzde mi olacak cm tabanli
Rygebin' Alıntı:Haliltae' Alıntı:Aynı arayuzde mi olacak cm tabanli
Aosp tabanli olacak bir sonraki projemiz Os romtabanli olabilir flyme gibi.
Rygebin' Alıntı:Haliltae' Alıntı:Aynı arayuzde mi olacak cm tabanli
Aosp tabanli olacak bir sonraki projemiz Os romtabanli olabilir flyme gibi.
mahir02' Alıntı:MIUI hazırmış heran düşebilir 4pdaya duyrulur Miui severlere :rofl:
DarkOfTheKnight' Alıntı:mahir02' Alıntı:MIUI hazırmış heran düşebilir 4pdaya duyrulur Miui severlere :rofl:
Orada "MIUI 7 hazır mı?" diye sormuş adam. Çok yanlış anlamışsın sen
eskiyapar' Alıntı:Benim anladığım bu Cm 13 romların sadece ismi değişiyor.Geri kalan hep aynı.Direneceğim direnebildiğim kadar.Stock romda kalacağım kalabildiğim kadar.Bu rom yükleme hastalığından kurtulmanın bir yolu yok mu?Tedavisi falan.
mahir02' Alıntı:DarkOfTheKnight' Alıntı:mahir02' Alıntı:MIUI hazırmış heran düşebilir 4pdaya duyrulur Miui severlere :rofl:
Biliyorum demek istedim çalışması varmış yani
DarkOfTheKnight' Alıntı:mahir02' Alıntı:MIUI hazırmış heran düşebilir 4pdaya duyrulur Miui severlere :rofl: