Aktif Üyelik

TCAnatolia

Original poster
Aktif Üye
2 May 2015
137
14
Forumumuzda aktif üye olmak için ne yapmamız gerekiyor arkadaşlar bu konuda bi bilgisi olan vardır herhalde..
Herkese iyi forumlar..
Saygılar..

100 Mesaj Gerekir.

100 oldu ama olamadım pek rütbe sevdam yoktur ama merak ettim doğrusu :)

Merhaba arkadaşlar, bazı sebeplerden dolayı aktif üye sınırı 250 mesaja çıkarıldı.Eskiden 100 mesajı olupta aktif üye olanlara dokunulmadı fakat 100 mesaj altı olanlar yeniden normal üye rütbesine düşürüldü.

Bilginize

Aktif üye olabilmek için 250 mesaj gerekiyor .
sohbeti görebilmek için aktif üye olmanız yada geliştirici ve üzeri bir yetkiye sahip olmanız gerekiyor

Orochi™' Alıntı:
sohbeti görebilmek için aktif üye olmanız yada geliştirici ve üzeri bir yetkiye sahip olmanız gerekiyor

250 de olduk şükür ::D . Ama yine olamadım  .

Rygebin' Alıntı:
Orochi™' Alıntı:

yanlış bilmiyorsam adminler aktif üyeliği onaylıyor :) beklemeye devam gördüklerinde gelir üyeliğin

Incredible™' Alıntı:
Rygebin' Alıntı:
Orochi™' Alıntı:

yanlış bilmiyorsam adminler aktif üyeliği onaylıyor :) beklemeye devam gördüklerinde gelir üyeliğin

Sağolun hocam forumun sistemini yavaş yavaş öğreniyorum ::)

monvance' Alıntı:
aktif üye olabilir miyim. mesaj sayım 100ü geçmişte
@Orochi™

Son forum kuralları değişti aktif üye olmanız için 250 mesaja ulaşmanız gerekmektedir...