ya ben repartition QFIL LA YAPTIM lakin TWPR acamadım son sürümü oreo sürümünü 64 bit için twpr ve 7.1 için twpr denedim bir türlü twpr açilmadı repartitiondan sonra general mobilde kalıyor recovery açinca bende 7.1 stoc rom atıyorum ardında twpr yükleyip açmayı denicem açilirsa kartaki bu romu yüklemeyi deniyecem tabikide stoc rom 7.1 yükledim diye repartition bozulmadıysa iyidir
[automerge]1553982115[/automerge]
şimdi açabildim TWPRyi Şu şekilde açtim Repartition yaptıktan sonra elimde bulunun General Mobile 5 Plus Fastboot Mart Ayı 7.1.1 Stock Rom klkasördündeki hazır programdan twpr yükle dedim AMA klasörün içindeki twpryi çıakrtıp 3.2.2.0 TWPR atim siminide klasördeki gibi sadece twpr yaptım sorna bootloanderde twpr yükle dedim d: bu şeşekilde wpr yüklendi aksi taktirde yükleyemedmiştim bir türlü sorna twpr açtim şimdi ise twprden 64 bir romu yüklemeyi deniyeceğim umarım aksilik yaşamam demin veri biçimledridim diyemi oldu analmadım hata geldi başa döndüm S:
[automerge]1554018308[/automerge]
sonunda yaptım ben neren indirmişsem artık bilmiyorum farlı repartition yapiyoyoum
[EDL]GM 5 Plus Repartition Mod burdaki repartitionu indirip qfil le yükleyince burdaki romu basarılı yükledim allah razı olsun şuan acidi telefon
kaç gündür uğrasiyordum