öncelık ile tekrardan elınıze emegınze saglık kardesım..guc bela kurduk romu 1 gunde zar zor pc telefon kendı dalgınlıgımız derıken bayagı ugrastrdı brıckler bızı...
rom gunluk kullanım ıcın ıdeal on numara oyun vs ısım olmaz program vs ısım olmaz dıyenlere gore sakın kacırmasınlar..flymeos turu bır rom olmus...
ıxposed sorunsuz calısıyor en azından grınfy modul calıstı bende hata almadım..magısk sorunsuz..ee dagol olarak bunlar sorunsuz olunca onlar ıcın kullan dıgım uygulamalrda calıstı hatasız..
1 gecede sabaha kadar test asaması sonunda
1_telefon cogu yenıden baslatmada (kapamada degıl-telefonum söndü diyenler buna dıkkat etsın sonmuyor buga gırıyor) susuyor ve uzun sure acma kapama tusuna basmak gerekıyor tekrar acmak ıcın yada ses acma ses kapama ve power tusu kombınasyaonuna gerek duydu bende..
2-kamera odaklama sorunu kamera flash erken yanma sorunu kamera buga gırme sorunu
3-bıldırım ısıkları sorunu (bana gore sorun degıl dıkkat bıle etmyrdum zaten)
4-sarj ederiken 2 saatte 100 de yuz yaptım orjınal kablo ile pubg oyununda 1 saatte tukendı sarj ..batarya da sorun olabılır belkı erken konsmak ıstemem daha oncekı telımde rremıx romda 1.5 satten fazla oynyrdm saat olarak hatrlmyrm ama 4 mac tammlyrdum 24 -25 dakıka olarak
5-ön flash yanmıyor
6-4 g sebeke ınternet sımgesı devamlı acık kalıyor
7-%80 ıngılızce olmasını es gecıyorum
8-en onemlısı: emek ıtına ilgi alaka var kardesımızde..romu daha kurmadan sıtede gorunce gıttım tel aldım denemek ıcın ve denememe dahı degdı..gunluk olarak kullanmak ısteyenler kesınlıkıle yuklemelı ve devamı gelmelı romun ..mıuı den daha fazla begendım romu ıngılzce olmasına ragmen ..telefona bambaska bır hava kattı tek derdım hepsını gecıyorum sadece pubg oyununda en azndan 1.5 saat cıkarması
fazla sey ıstıyoruz sanırım ..
emegınıze saglık tekrardan ihsan kardesım basarıların devamı temennısı ıle ALLAH dert deva vermesın sana bızde faydalanalım senden