BlackSlayer
Aktif Üye
Bunu Twrp hariç başka bi recoveryden yükleyebiliyomuyuz bem twrp bulamadım konularda Cwm buldum cwm dem olurmu
BlackSlayer' Alıntı:Bunu Twrp hariç başka bi recoveryden yükleyebiliyomuyuz bem twrp bulamadım konularda Cwm buldum cwm dem olurmu
kutayaymaz' Alıntı:Orochi kardes bi kac sorun buldum onceki yorumlara pek bakmadim ama yine de soyliyim ; kamera odaklama sorunu var basit bi sekilde nasil cozulur yardimci olursan cok iyi olur onun disinda wpta fotograflarin ustune dokunduruldugunda (ben sd kart kullanmiyorum) sd kartinizi takiniz veya usb baglantisini kapatiniz diyor ve resimleri goruntulemiyor
Ve bise indirilmiyor , galeri acildiginda kullanilabilir bise yok diyor , ekran goruntusu alindiginda depolama birimi yok veya usbyi cikartin diyor , ses kaydi alirken bir yerden disk yetersiz diyor yardimci olursan tesekkur ederim bu arada denedigim en guzel rom gercekten akici bi arayuz var eline saglik
mrjack' Alıntı:Bu telefona bile lollipop geldiyse artık :O Gm discovery 1 telefonla bunu takas yapsam mantıklımı sizce ?
Orochi™' Alıntı:mrjack' Alıntı:Bu telefona bile lollipop geldiyse artık :O Gm discovery 1 telefonla bunu takas yapsam mantıklımı sizce ?
bu telefon dediğin cihaz mtk 6582 olduğu için CM12.1 gördü ha görmeseydi bile Stock Lollipop u var
değiştirmek sana kalmış .
bild' Alıntı:arkadaşlar ana ekranda iconların isimleri niye yok cm romlarda veya bunları nasıl ekleriz mesela mesajlar simgesinin altına mesajlar yazısı gibi örnek garip bir istek ama niye yok acaba
[img=329x586]http://i.hizliresim.com/3YD9k5.png[/img]
MHMTYKC' Alıntı:Hocam kamera odaklamıyor ne yapcam