ersin.59' Alıntı:Sim sorunu devam ediyorum acaba
eaglesias' Alıntı:@"Orochi™" sonradan paylaştığımız cm stabil şuan kullanıyorum kısa vadede iyi görünüyor paylaşım için teşekkürler.
Merak ettiğim şey ; Cmler MTK uygulamalarını kurmuyor mu acaba ? Örneğin Engineer Mode ve Ygps yok uygulamalarda Engineer kodunu girince de gelmiyor.. GPS kontrolü için girmeye çalışmıştım öyle farkettim. Sanırım farklı bir GPS modülü kullanıyor..
banbijumpinq26' Alıntı:Hocam iyi gunler kitkat romundayim atabilirmiyim romu birde twrp yerine philiz touch kullansak skntı çıkarmı
Orochi™' Alıntı:banbijumpinq26' Alıntı:Hocam iyi gunler kitkat romundayim atabilirmiyim romu birde twrp yerine philiz touch kullansak skntı çıkarmı
phillz ile yükleyebilirsin sorun olacağını sanmam
zaten rom kitkat tabanlı kernelle uyumludur
Orochi™' Alıntı:banbijumpinq26' Alıntı:Hocam iyi gunler kitkat romundayim atabilirmiyim romu birde twrp yerine philiz touch kullansak skntı çıkarmı
phillz ile yükleyebilirsin sorun olacağını sanmam
zaten rom kitkat tabanlı kernelle uyumludur
Orochi™' Alıntı:İlk mesaji okumuyorsunuz bu rom lollipop ancak kullanmak icin kitkat yukleyip
Bunu kurmaniz gerekir.
BlackSlayer' Alıntı:Orochi™' Alıntı:İlk mesaji okumuyorsunuz bu rom lollipop ancak kullanmak icin kitkat yukleyip
Bunu kurmaniz gerekir.
O kadar okudum o yazıyı görmedim işe bak heyse bende baştan stock lolipop kurup attım doogee romunu uğraşmadım (birde ben build.prop un olduğu kısmı yedeklemek istiyorum twrpden yedeklemeden hangisini seçersem build.prop uda içine alır (Twrp 3.0.0 kullanıyorum) )
Orochi™' Alıntı:BlackSlayer' Alıntı:Orochi™' Alıntı:İlk mesaji okumuyorsunuz bu rom lollipop ancak kullanmak icin kitkat yukleyip
Bunu kurmaniz gerekir.
O kadar okudum o yazıyı görmedim işe bak heyse bende baştan stock lolipop kurup attım doogee romunu uğraşmadım (birde ben build.prop un olduğu kısmı yedeklemek istiyorum twrpden yedeklemeden hangisini seçersem build.prop uda içine alır (Twrp 3.0.0 kullanıyorum) )
TWRP den Backup da çıkan tüm bölümlerii tickleyerek
illa o bölüm gerekiyorsa System i yedekleyeceksin .