Wolfknight
Kayıtlı Üye
Onur hocam ne Zaman geliyor yeni sürüm bi tarih versen
Dört gözle bekliyoruz bakalım onur hoca ne zaman paylaşırHocam bugün dedim gelmiştir yeni sürüm baktım gelmemiş .hala.heycanla beklihorum .sizin .paylaşmanızı.bence herkez.bekliyordur.sanırım.
Cevabı geç verdiğim için kusura bakmayın.yoğunum bu aralar.yarın gün içinde rom forumda olur.:emoji_slight_smile:Aynen kardeşim inşallah çâbuk gelir.bazen gece geç saate bile paylaştığı oluyor .bakalım bu ne zaman gelcek.inşallah çabuk gelir.
[doublepost=1488749975,1488664838][/doublepost]Bugünde yeni sürümden bi haber yok herqlde hocam.sanırım yoğunsuz.ondan.bekliyoruz inşallah çabuk gelir.
Onur hocam bu screen recorder bu sürümle birlikte bizdede olacakmı yoksa siz harici mi yüklediniz harici ise apk olarak bizimle de paylaşabilirsiniz?
Bu sürümle birlikte geliyor.o yüzden SS de gösterdim.Apksını atabilirim ne demek.Onur hocam bu screen recorder bu sürümle birlikte bizdede olacakmı yoksa siz harici mi yüklediniz harici ise apk olarak bizimle de paylaşabilirsiniz?
Teşekkürler yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyoruz...Bu sürümle birlikte geliyor.o yüzden SS de gösterdim.Apksını atabilirim ne demek.
[doublepost=1488753530,1488753200][/doublepost]Miui Screen Recorder Apk
https://yadi.sk/d/ZrcHfh1V3F6RRQ
merak etmedik desek yalan demiş oluruz hatta pc başında yeni sürümü bekliyorum alışkanlık gibi bişey oldu her hafta olmadı 15 güne bir taze güncelleme iyi geliyor hem telefona hem bize saolun...
Önemli deyil.kardeşim estafurullah tahmin etik yoğun oldugunu .Cevabı geç verdiğim için kusura bakmayın.yoğunum bu aralar.yarın gün içinde rom forumda olur.:emoji_slight_smile:
Teşekkürler kardeşim emeğine sağlık birtek şu sistem hata veriyor yeniden başlatmada demişsin onu anlamadım neyse kurarım iniyor zaten bişey olursa sana danışırım...7.3.2 sürümü eklendi.
Telefonu açıp kapattıktan sonra tekrar açtığınızda cloudsystembase.durdu hatası veriyor onu geçin.
Bu arada hava Durumu internete bağlandıktan sonra otomatik Konum buluyor.
Bunu engellemek için NetworkLocation.apk dosyasını silin.hemde 5 mb ram yiyor.
Sistem animasyonları açık olarak geliyor sonra niye kasıyor demeyin
Ayarlar/pil &performans /tan kapatabilirsiniz.
Root erişimine izin veren bir dosya yöneticisine girin.Onur hocam dediğiniz gibi NetworkLocation.apk yı silmeye çalıştım fakat bulamadım hangi yolu izlememiz lazım