aynen kardeşim bende 8.0dan 7.1.1 e dönmek için yüklüyorumEllerine sağlık ama ya nugata veya customa dönüşlerinde ne yapmalıyız hocam
kardeşim bende 7.1.1 e düşürmek istiyorumne yapmalıyımEllerine sağlık ama ya nugata veya customa dönüşlerinde ne yapmalıyız hocam
Telefon bir kere titreyecek General Mobile yazısı gelicek sonra gidicek sonra downloada basıcaksınız finish yazana kadar bekliceksiniz.EDL mod aşamasında telefona bağlı iken ses açma tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağladım. Telefon bir kere titredi ve daha açılmadı .Acil yardmlarınızı rica ediyorum
adamın dibisin sen yakardeşim geri dönmek çok kolay önce bootloader modunu açıp pcye bağla fastboot flashing unlock_critical yaz enterle telefona yes no seçenek gelecek yes i seç nasıl seçeceksin ses açmaya uzun basıp seçenegi yese getirip power tuşuyla seçeçeceksin sonra telefon kapanıp açılacak daha sonra yine fastboot modeye alıp cmd aç cmdye fastboot oem unlock-go yaz enterle eger hata verirse ya driver yüklü değil tam yada geliştirici seçeneklerinden oem kilidi açmayı aktifleştirmemişindir daha sonra bu işlem i yaptıktan sonra istedigin rom a dönebilirsin
twrp 7z uzantılı olduğu için dosyayı görmüyor yardım edebilir misiniz beyler
miui?Kardeşim TWRP'den yükleneceğini de nereden çıkardın? Açık açık konuda anlatılıyor. Arşiv dosyasını açıp Qfil üzerinden yükleyeceksin.
Aciklama yapildi telegramdan bence bekleyelim biraz
Açıklamayı yazar mısın burayaAciklama yapildi telegramdan bence bekleyelim biraz
Kişisel konudan dolayı şuanlık yayımlanmıyor gereksiz konu açmayınAçıklamayı yazar mısın buraya