tool un bulunduğu klasörü masa üstüne kopyala klasörün adını arasında boşluk olmayacak şekilde değiştir. Sonra dene
Klasöre her çeşit isim verdim yine de açılmıyor!
tool un bulunduğu klasörü masa üstüne kopyala klasörün adını arasında boşluk olmayacak şekilde değiştir. Sonra dene
Klasöre her çeşit isim verdim yine de açılmıyor!
Bu konunun 2. sayfasında bağlantısı verilen vcredist_x86.exe programını indirip çalıştırın, sanırım sizde bu yüzden çalışmıyor.
İlk ekrandaki bootloader seçeneklerinden cihaz kilidini açman gerek. Cihaz kilidini geliştirici seçeneklerinden açık olarak ayarlamana rağmen açılmıyor. Nedense hiç kimse bu ihtimalden mesajlarında hiç bahsetmiyor. Bende birtek benim başıma geldi sanıyordum.merhaba, işlem adımlarını yaptım, yazılım da yüklendi dedi ama telefona yazılım yüklenmemiş her şey olduğu gibi duruyor. :emoji_thinking:
Bu rom 32 bit . 64 bit istiyorsanız forumda wileyfox swift stock romu var.bu stock rom 32 bitmi 64 bitmi
General mobilenin verdiği Orjinal romdur.hiçbir oynama yapılmamıştır.teşekürler yalnız ben 5nisan yükledim gayet seri idi ama güncelleme yüklemiyordu doğrulama sorunu veriyordu başka yerden 2017 stock rom yükledim 5mayıs güncellemesine kadar güncelledi ama sizinki bana daha hızlı geldi bu yaptığım yüklemeler gm4 ondan sordum acaba 32 bitmi 64 bitmi diye arada başka farkmı var cevaplarınız için teşekürler.
teşekürler attım bu romuGeneral mobilenin verdiği Orjinal romdur.hiçbir oynama yapılmamıştır.
rom için teşekkürler gm4g için indirip kuracağım umarım radyo calisiyordur. sırf radyo için 5.1.1 yükledim ancak fm radyoda kanal taraması yapmıyordu yanı uygulama calısıyor ancak kanal bulmuyordu umarım bunda da böyle olmaz..
[doublepost=1527914582,1527735099][/doublepost]FM radyo açılıyor ancak kanal tarama yapamıyor bu yuzdende cız cız yapıyor radyo dinlenmiyor neden?
Google Telefon uygulaması cihazınızla uyumlu değil diyor neden? Düzeltir misiniz bunu? (Çevrimdışı apk olarakta denedim olmadi..)