Güncelleme geldiğini söyleyen arkadaşlar var. Doğru mj bu? Sizede geldiyse bizimle paylaşır mısınız?
Incredible™' Alıntı:şu stock romları aosp yapsalarda bilmeyenler rahatlasa
STAN' Alıntı:Incredible™' Alıntı:şu stock romları aosp yapsalarda bilmeyenler rahatlasa
Aosp deyince biri anlamazsa vodafone un yazılımı diyorum :laugh:
Incredible™' Alıntı:STAN' Alıntı:Incredible™' Alıntı:şu stock romları aosp yapsalarda bilmeyenler rahatlasa
Öyle deme istemezler şimdi şöyle içi bomboş artlı tam bir performans romu verseler stock diye kral olurlar.Birsürü kişi kitkat yüzünden telefon değiştirmiştir
STAN' Alıntı:Incredible™' Alıntı:STAN' Alıntı:Incredible™' Alıntı:şu stock romları aosp yapsalarda bilmeyenler rahatlasa
Öyle deme istemezler şimdi şöyle içi bomboş artlı tam bir performans romu verseler stock diye kral olurlar.Birsürü kişi kitkat yüzünden telefon değiştirmiştir
Aynen ya kitkat betada ufak tefek sorunlar var ama beta olmasina ragmen stabil kitkattan cok daha iyiydi ona bi art ekleyip kulaklik sorunu ve titresimi cozseler tamamdır
STAN' Alıntı:Onda bildirim.panelini blunun romundan almak gerekiyo vibe kat falan oyleydi yanlis hatirlamiyosam . Bide o bildirim paneli acik olmasada sallayinca bildirimleri temizliyodu sonra whatsapptaki mesajlari falan goremiyodun kim.ne yazmis falan ruhun duymuyodu
Cryoera' Alıntı:yok güncellme felan adam photo shop yapmıştır her şeye inanıyosnuz.
byozan' Alıntı:Discovery 1 mi guncelleme gelecek
crzy81' Alıntı:Guncelleme bana gdi fakat root attigim icin ( zannediyorum) hata verdi fabrika ayarlarina dondum tekrar guncelle dedim ama guncelleme yok diyor