Beşiktaş2017
Kayıtlı Üye
Ekran kalibrasyonu seçeneği neden yok ya da nereden kalibre edebiliriz ?
Stok rom dışında olmuyor. Stock roma dönüp kalibre edin.Ekran kalibrasyonu seçeneği neden yok ya da nereden kalibre edebiliriz ?
Hangi romdasın stock ise bir dene ama yedek al. Bazı uygulamalar hata verebilir. O yüzden şöyle yap. Dalvik ve cache yi resetle. datayı elleme.Dataları silmeden rom yüklemek zararlı mı yoksa şimdi seni eminim bunu
[doublepost=1515435632,1515435599][/doublepost]Dataları silmeden rom yüklemek zararlı mı yoksa şimdii denim bunu
Bndede oldu datayı silince geciyorBoot logoda takılı kaldı?
Ekranı döndüğünce simgelerin yerleri değişiyor bunun bir çaresi var mıHangi romdasın stock ise bir dene ama yedek al. Bazı uygulamalar hata verebilir. O yüzden şöyle yap. Dalvik ve cache yi resetle. datayı elleme.
Olmaz doğru kurmalısınız.Boot logoda takılı kaldı?
İnternetiniz yavastir. Play storeyi arka planda indiriyo ondan sonra yükleme basliyor.Google playde soeun var indirme bekleniyor da kaldi aq
ayyıldız bey size bir sorum olacak özelden nasıl mesaj atabilirim size bu sitede yeniyimOlmaz doğru kurmalısınız.
[doublepost=1517315906,1517315800][/doublepost]
İnternetiniz yavastir. Play storeyi arka planda indiriyo ondan sonra yükleme basliyor.
10 yada 15 mesaj alt sınırı var sanırım 10-15 tane konuya mesaj atarsanız özel mesaj atabilirsnz.ayyıldız bey size bir sorum olacak özelden nasıl mesaj atabilirim size bu sitede yeniyim
[doublepost=1518354409,1518354377][/doublepost]
ayyıldız bey size bir sorum olacak özelden nasıl mesaj atabilirim size bu sitede yeniyim
4.4.2@Ayyıldız™ Dostum Bir kaç rom denedim bir çoğu kötü bunun android sürümü nedir birde en önemlisi ben yayıncıyım canlı yayın acıyorum mobil oyunlarda ama romlarda ses gitmiyor karşı tarafa bu sorun varmı bu romda yani izleyiciler sesimi duyabilirmi
benim tabletin e tab 5 şarja takıyorum şarj olmuyor gösteriyor ama aşırı yavaş bir şekilde şarj oluyor MIUI 8 romunu kullanıyorum acaba değiştirsem mi yardımcı olurmusunuz.10 yada 15 mesaj alt sınırı var sanırım 10-15 tane konuya mesaj atarsanız özel mesaj atabilirsnz.
Bu rom global fullworking sorun yok yani üstelik official port.@Ayyıldız™ Dostum Bir kaç rom denedim bir çoğu kötü bunun android sürümü nedir birde en önemlisi ben yayıncıyım canlı yayın acıyorum mobil oyunlarda ama romlarda ses gitmiyor karşı tarafa bu sorun varmı bu romda yani izleyiciler sesimi duyabilirmi
Bildirimlerde geç düşüyor onlara bir çözümün varmı?Bu rom global fullworking sorun yok yani üstelik official port.