Hymnred' Alıntı:Merhaba, RR romunu kullanirken Kernel Adiutor uygulamasinda batarya bolumunde kapasite 2150 mAh yaziyor. Sarj felaket hizli gidiyor ve yavas doluyor. Normal mi? tesekkurler
k0rkunc' Alıntı:Stock rom daha seri yaw bu takılıyor ve pek stabil değil stock romu ootle xposed yükle tamamdır.
TheNexus' Alıntı:k0rkunc' Alıntı:Stock rom daha seri yaw bu takılıyor ve pek stabil değil stock romu ootle xposed yükle tamamdır.
Xposed ile bundaki özelliklerin çeyreğini zor yaparsınız.
k0rkunc' Alıntı:TheNexus' Alıntı:Xposed ile bundaki özelliklerin çeyreğini zor yaparsınız.
Emek verilmiş güzel ama stabil değil Sadece yükleyecek arkadaşlara fikir versin diye yazdım. İllaki çok özellik var ama stabil olmayınca bir değer teşkil etmiyor.
fasasada' Alıntı:Gm 5 plus d için uyumlumu bu custom rom ?
TheNexus' Alıntı:k0rkunc' Alıntı:Emek verilmiş güzel ama stabil değil Sadece yükleyecek arkadaşlara fikir versin diye yazdım. İllaki çok özellik var ama stabil olmayınca bir değer teşkil etmiyor.
Benim yaptığım testlerde hiç donma kasma olmadı gayet stabil. Bu romu sevmediyseniz diğer romları deneyebilirsiniz.
yavuzk' Alıntı:TheNexus' Alıntı:Benim yaptığım testlerde hiç donma kasma olmadı gayet stabil. Bu romu sevmediyseniz diğer romları deneyebilirsiniz.
Nasıl bir test yaptınız ? Ana menüde sağa sola kaydırma, youtube vs. uygulamaları açma gibi mi ? Bu roma ait benchmark sonucu var mı hali hazırda ?