imotep' Alıntı:Romu ilk yayınladığınızdan buyana kullanıyorum. Ellerinize sağlık. Sadece şu an tek yaşadığım sıkıntı Ekran kapalı iken bildirim geldiğinde bildirim sesi yarıda kesiliyor.Başka önemli bir sorun yaşamadım hiç. Bununla alakalı yapabileceğim bir şey varmı acaba
Tekrar teşekkürler
ezio89' Alıntı:romda LTE sorunu yok değil mi bende hala 3G çekiyor şu an
ezio89' Alıntı:SS'deki hata geliyor bir de viper yüklenmiyor sürücüleri
ezio89' Alıntı:SS'deki hata geliyor bir de viper yüklenmiyor sürücüleri
CQNSTANTINE' Alıntı:vainglory oyananmıyor arkadaşlar onun için mecburen aokp deneyorum şimdi yedek alıyorum
TheNexus' Alıntı:CQNSTANTINE' Alıntı:vainglory oyananmıyor arkadaşlar onun için mecburen aokp deneyorum şimdi yedek alıyorum
Sorun ne veya hata kodu vb? Bazı oyunlar ve uygulamalar hile gibi olaylar olmasın diye custom romlarda çalışmıyor.
CQNSTANTINE' Alıntı:TheNexus' Alıntı:Sorun ne veya hata kodu vb? Bazı oyunlar ve uygulamalar hile gibi olaylar olmasın diye custom romlarda çalışmıyor.
sorun şu oyunda marketten indirilmiyor apkmirrordan indiriyorum üyü girişi kısmında telefonu kapatıp açıyor
CQNSTANTINE' Alıntı:stock romda problem yoktu şuanda rr de ve aokp ikisindede mevcut
teşekkür ederimTheNexus' Alıntı:CQNSTANTINE' Alıntı:stock romda problem yoktu şuanda rr de ve aokp ikisindede mevcut
İnternetten baktığıma göre tüm cihazlarda olan bir sorun. Maalesef bi çözüm bulursam yardım ederim.
ereghro' Alıntı:ezio89' Alıntı:SS'deki hata geliyor bir de viper yüklenmiyor sürücüleri
Vendor/etc/ deki audio_effects.conf dosyasının adını audio_effects.conf.bak a dönüştür kurulumu yaptıktan sonra, düzelir.
eXcision' Alıntı:asdderd hocam mesela bizde android 7 yok cm14 var derlenerek bizim cihaza gelebilir mi?