omerdeqer21
Kayıtlı Üye
bende şarj konusunda journey daha iyi çıktı geri döndüm bende ama asderdd hocam iyi rom yapmış bu roma da güncelleme verirse süper olkacak
Hocam arama yapamıyorum mobil ağa bağlanmıyor lütfen acil yardım internette sorun yok ne arayabiliyorum nede aranabiliyorum hep ulaşılamıyor
Batarya kalibrasyonu yapmayı dene . Bende 1.5 yıllık batarya var. 5 dkda %15 felan azalıyodu. Şimdi 10 dk da 5 civarı gidiyo. Genelde internet açık kullanıyorumArama sorununu çözdüm
İmei onarma işlemi yaptım sorun ortadan kalktı fakat şarj tüketimi aşırı fazla şarjı fulledim 5 dk da %10 şarjım düştü bunun çözümü varmı batatya değişeli 4 ay oldu orjinali ile
Çekiyorum evet gayet iyi çalışıyorAsderdd hocam ellerinize sağlık rom harika olmuş stabilite vs herşey harika
[automerge]1550428572[/automerge]
Google camera ile portre fotoğraf çekebilen varmı ?
Toplu iğneyle ahizede birkaç delik açS.a ses konusunda bir yardım alabilir miyim? Cidden çok düşük çok güzel kusursuz
Hocam video oynatma sorunun çözümü konusunda acilndesteğinizi bekliyoruzRoma güncelleme gelecek ancak şu sıralar meşgul olduğum için tarih veremiyorum. Video sorunu sonradan fark edildi, geçici bir çözüm olarak cihazı yeniden baslatirsaniz video kaydı normal şekilde çalışacaktır.
4 gündür bu romdayım böyle bir sorunla karşılaşmadımSim kart tanimiyo kac kere kurdum ayni boyle biseyle karsilasan varmi
Evet "camera 2 api" etkinleştirmek için gerekiyorHocam gcamera icin root gerekiyor mu ?
Peki nasil yukleyebilirimEvet "camera 2 api" etkinleştirmek için gerekiyor
Magisk manager indir ve kur uygulama içinden de v18.1 zipi indir TWRP den flashlaPeki nasil yukleyebilirim