Gm 5 plus için miui 10 pie için çalışma var mi
Repartion islemi sirasinda hata veriyor tüm sürümleri denedim olmadiArkadaşlar dpi ayarını değiştirmemenizi tavsiye ediyorum. Temalarda vs sorun çıkabilir çünkü.
Ayrıca romu konuda belirttiğim yönergelerin dışındaki bir şekilde yükleyemezsiniz. Olabilecek en basit şekilde anlattım. Buna rağmen anlayamıyorsanız stock romda kalmanızı tavsiye ediyorum.
Hata kodu nedirRepartion islemi sirasinda hata veriyor tüm sürümleri denedim olmadi
Arkadasim slm.... nasil yapicaz bu programla bilgilendirirsen sevinirim..tskrler simdidenWifi az çeken arkadaşar "root essentials"uygulaması yükleyerek wifi çekimini arttırabilirler.
Önemli değil kardeşim herkes hata yapar ama ben o uygulamayı denedim en iyisi tuşlarla kullanmakSorunu yanlış anlamışım dediğin hata var evet ve daha önce konuda belirtildi o hata. Fluid Navigation Gestures uygulaması ile çözülüyor.
Nasıl?Wifi az çeken arkadaşar "root essentials"uygulaması yükleyerek wifi çekimini arttırabilirler.
Bu telefonda pil isi sıkıntılımerhaba ben tek sım general mobıle 5plus kullanıyorum sarjı cok cabuk bıtıyor ve bazen kapatıp actıgım da sarj sevıyesı dusuyor burda yazıyorum kısme cevap vermıyor yardımcı olabılmisiniz
[automerge]1563194488[/automerge]
merhaba ben tek sım general mobıle 5plus kullanıyorum sarjı cok cabuk bıtıyor ve bazen kapatıp actıgım da sarj sevıyesı dusuyor burda yazıyorum kısme cevap vermıyor yardımcı olabılmisiniz
[automerge]1563194508[/automerge]
acil yardım isityoroum