[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SmiLeToLiFe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Slience™' Alıntı:
Hocam bunu legend e veya gidgat a portlasak iki sim de calisirmi

Bu rom zaten özel hazırlamış olduğum stabil kitkat tabanına portlandı. :)  

kişileri görüntüleyemiyorum bir de yukarıda iki tane avea yazısı çıkıyor.iki tane play store var

conspicruous' Alıntı:
gravity acilmiyor bende framework cevap veremiyor cikiliyor diyor cozumu var midir

xposed ı aktif etmeden gravity çalışmaz.

batukerem5410' Alıntı:
dostum roma destek vericek misin

roma destek vermiyorum. romu adam etmek zor. çift hatlı bir ios rom denk gelirsem portlarım veririm. bunun dışında konuda zaten belirttim uğraşmak isteyen arkadaş varsa uğraşabilir .

conspicruous' Alıntı:
sorun ayni devam ediyor

xposed installeri açın modullerden gravityboxa tik koyun daha sonra framework kısmından yükle güncelleyi seçin yeniden başlatma uyarisina evet deyin ;) 

eyw sorunu hallettim girdim ekran goruntusu isini hallettim bu discoveryde alt tuslarin titresimini ve isigini nasil kapatabilirim

bnden mi kaynaklandi bilmiyorum ama arama geldiginde ekran simsiyah sadece acma yeri mevcut kimin aradigini dahi goremiyorum

fthbbk24' Alıntı:
romda kilit ekranı resmini nasıl değiştirebiliriz?

Ayarlardan değişiyor.

conspicruous' Alıntı:
bnden mi kaynaklandi bilmiyorum ama arama geldiginde ekran simsiyah sadece acma yeri mevcut kimin aradigini dahi goremiyorum

Flood yapmayın.  Konuyu okumadiginiz her halinizden belli. Konuyu okuyun.  Anlatılmaktadır bu gibi sorunlar ve çözümleri