EvetSp flash tool ile yükleyeceğim herhalde ?
Tamam kardeşim. Şimdi SE V11 i yükleyip twrp den wipe yapıp backup dosyasını atıyorum :emoji_heavy_check_mark: İmei için başka bir işleme gerek yok herhalde
MAUI Metadan IMEI restore etmen lazım. MIUI de IMEI algılanmazsa Fever v34 ü upgrade modunda yükle.Tamam kardeşim. Şimdi SE V11 i yükleyip twrp den wipe yapıp backup dosyasını atıyorum :emoji_heavy_check_mark: İmei için başka bir işleme gerek yok herhalde
EvetSE V11 i yükleyip MAUI Metadan IMEI restore ettikten sonra imei yine çalışmazsa Fever v34 ü upgrade modunda yükleyip yeniden mi deneyeyim ?
Eyvallah kardeşim sağol
Maui Meta telefonu algılamıyor hiçbir şekilde. İmeiyi nasıl atıcam ?SE V11. IMEI restore için gerekli.
abd driverlarını yüklememişim pardon, o da halloldu şimdi :emoji_heavy_check_mark:Eyvallah kardeşim sağol
[doublepost=1545826584,1545817852][/doublepost]
Maui Meta telefonu algılamıyor hiçbir şekilde. İmeiyi nasıl atıcam ?
Hocam nasıl root atabilirim bu roma
Zaten ROM'un kendisi Magisk ile rootlu geliyor.Hocam nasıl root atabilirim bu roma
Uygulamalar root izni istediğinde izni verecek uygulama yok, supersuyu twrp den flashlıyorum ama yüklemiyor.Zaten ROM'un kendisi Magisk ile rootlu geliyor.
Bu romda superuser isteği bayağı yavaş geliyor. Ayrıca ROM yüklenirken Magisk'in yüklemede ne yaptığına da baktım. Nedense MIUI'de mimariye 32-bit ARM diyor ama ROM'un kendisi 64-bit. Ondan da olabilir. Ayrıca Xposed'i de denedim çalışmıyor. ROM ARM64 ona göre Xposed'in zip dosyasını indirdim fakat zipi yüklemeye çalıştığımda "Bu ROM ARM fakat indirdiğiniz zip dosyası ARM64" diyor. ARM olan zipi yüklediğimde ise zipi yüklüyor fakat hiçbir şekilde Xposed aktifleşmiyor .Uygulamalar root izni istediğinde izni verecek uygulama yok, supersuyu twrp den flashlıyorum ama yüklemiyo
Yani diyosun ki rootla xposedi unutBu romda superuser isteği bayağı yavaş geliyor. Ayrıca ROM yüklenirken Magisk'in yüklemede ne yaptığına da baktım. Nedense MIUI'de mimariye 32-bit ARM diyor ama ROM'un kendisi 64-bit. Ondan da olabilir. Ayrıca Xposed'i de denedim çalışmıyor. ROM ARM64 ona göre Xposed'in zip dosyasını indirdim fakat zipi yüklemeye çalıştığımda "Bu ROM ARM fakat indirdiğiniz zip dosyası ARM64" diyor. ARM olan zipi yüklediğimde ise zipi yüklüyor fakat hiçbir şekilde Xposed aktifleşmiyor .
Evet root biraz sıkıntılı bu ROM'da. Xposed'i de hiçbir şekilde çalıştıramadım . Loglara bakmayı denedim fakat loglarda da faydalı bir şey bulamadım (Neyin nerede fail olduğu vb.). Çünkü logla hiçbirşey yokYani diyosun ki rootla xposedi unut
Bu arada, twrp yüklü olduktan sonra verdiğin twrp backup u yükleyip sistemi mount ettikten sonra LP BASED IMEI FIX.zip bu linkteki imei fix i 'install' kısmından yükleyince imei kolayca halledilebiliyor.Evet root biraz sıkıntılı bu ROM'da. Xposed'i de hiçbir şekilde çalıştıramadım . Loglara bakmayı denedim fakat loglarda da faydalı bir şey bulamadım (Neyin nerede fail olduğu vb.). Çünkü logla hiçbirşey yok
Telefonun arka kapağını açın, orada yazması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Orada yoksa da telefonun kutusunda yazıyor.IMEI numaram yok. Bilmiyorum. Nasıl öğrenirim. Telefonda Cyanogenmod 13 kurulu. Casper Via m1.
Teşekkür ederimTelefonun arka kapağını açın, orada yazması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Orada yoksa da telefonun kutusunda yazıyor.
Rica ederim.Teşekkür ederim