[Stable][V7.0.2.0]MIUI by Wes GM Discovery

Hangi temayı indirip uyguladıysam bi süre sonra default temaya dönüyor. Ayrıca bu olurken başlangıçta gelen temalarda yok olmuş. Bi çözüm yolu veya fix falan var mı?

Prusias' Alıntı:
Hangi temayı indirip uyguladıysam bi süre sonra default temaya dönüyor. Ayrıca bu olurken başlangıçta gelen temalarda yok olmuş. Bi çözüm yolu veya fix falan var mı?

Wsm modülleri aktif mi?

Prusias' Alıntı:
Wes' Alıntı:
Prusias' Alıntı:

Wsm modülleri aktif mi?

Hepsi aktif ama ifontu link2sd ile sildim

ifontu silersen böyle oluyor, keyfimizden koymuyoruz onu :)

Wes' Alıntı:
Prusias' Alıntı:
Wes' Alıntı:
Prusias' Alıntı:

Wsm modülleri aktif mi?

Playden tekrar yüklesem düzelir mi hocam

Prusias' Alıntı:
Wes' Alıntı:
Prusias' Alıntı:
Wes' Alıntı:
Prusias' Alıntı:

Wsm modülleri aktif mi?

Düzeleceğini umuyorum hocam.

Wes' Alıntı:
Prusias' Alıntı:
Wes' Alıntı:
Prusias' Alıntı:
Wes' Alıntı:
Wsm modülleri aktif mi?

Düzeleceğini umuyorum hocam.

Sağolun hocam düzeldi heralde. Çünkü bi kaç dk içinde default oluyodu ama bi 15 dkdır sorun yok. Sağolun.

ROM harika teşekkürler.Geliştirici seçeneklerini bulamadım.USB hata ayıklamayı ayarlarda nerede bulabilirim.Birde google playde arama yapınca google olay durdu deyip kapanıyor.Çözümü nedir?

Teşekkürler rom için muhteşem görünüyor. Bu arada arkadaşların dediği google play hatası hala mevcut mudur?

Telefon 4gb bu arada  :goodbye:

Xevonna' Alıntı:
Teşekkürler rom için muhteşem görünüyor. Bu arada arkadaşların dediği google play hatası hala mevcut mudur?

Telefon 4gb bu arada  :goodbye:

Bende vardı o sorun.Google play kendini güncelleyince kendiliğinden çözüldü :D

Romu kurdum gerçekten tam bir görsel şölen  :D

Gördüğüm hata veya sorunlar:
Galeri biraz ağır geldi bana belki benim kartımın yetersizliği ya da fotoğraf fazlalığından da olabilir.
Kameradan galeriye geçiş yok.

Bu sorunların fixi varsa bana atabilir misiniz rica etsem, iyi forumlar :)

Xevonna' Alıntı:
Romu kurdum gerçekten tam bir görsel şölen  :D

Gördüğüm hata veya sorunlar:
Galeri biraz ağır geldi bana belki benim kartımın yetersizliği ya da fotoğraf fazlalığından da olabilir.
Kameradan galeriye geçiş yok.

Bu sorunların fixi varsa bana atabilir misiniz rica etsem, iyi forumlar :)

Her Miuide galeri kasar :D Başka galeri uygulaması kullanabilirsiniz :)

hocam tüm miui uygulanalarını kaldırsak sorun olurmu. yada kaldırmamız gereke miui uygulaması varmı

Romu yukledim ama bildirim çubuğuna ismimi yazacam yazamıyorum nasıl yapabilirim