BlackSlayer
Aktif Üye
Telefonumda doogee 6.0 romu var gayet güzel 1 aydır kullanoyorum fakat bir arkadaşım sanal tuş ekle dedi gemu.hw.mainkeys=0 yazdım es dosyadan oldu ben biraz daha kurcaladım sınıftaki bilmeyenlere hava atmak için android sürümüne bişeyler vb. Yazdım akşam eve geldim ilk olarak yedekledim build propu sonra yine kurcaladım bu sefer "Orochi" yazan kısmı değiştirdim kapattım açtım oldu fakat sanal tuşlar gitti onlarıda silip bida yazmıştım ama yanlış yazmadığıma eminim öylede diğilmiş gittim doğru yazmışım birde 0'ı 1 yapim dedim yaptım yeniden başlat deeim yine gelmedi tuşlar bende build propu silip yedeklediğimi geri koyim dedim sonra yeniden başlat dedim ama boot logoda takılı kaldı bataryayı çıkarıp taktım bikaç kere açmayı denedim olmadı birde twrpden girip başlatim dedim yine olmadı acaba build.i twrpden fix şeklinde düzeltme imkanımız varmıdır varsa sabah pc ye takcam fixi indirip tele atarım twrpden fixlerim olur heralde bana yardımcı olabilicek varmı fixe gerek kalmadan twrpden de yapma ihtimalimiz varmıdır (15-20 dakkadır hala bootlogoda bekliyorum)