UPDATE - Pokemon GO v0.35.0

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wes

Original poster
Administrator
25 Ocak 2015
2,745
3,344
34
Eskişehir
Cihaz
OnePlus 7 Pro
ROM
OxygenOS Open Beta 12
pokemon_go_logo.png

Çocukluğumuzun vazgeçilmezi Pokemon serisinin merakla beklenen yeni oyunu; Pokemon GO!

gX4E23.png

[hide]
UPDATE v0.35.0
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

UPDATE v0.33.0
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

UPDATE v0.31.0

v0.29.0

[/hide]

PQYmn9.png

Android Kitkat ve üzeri içindir tüm ekran Çözünürlüklerini destekler.

5YobgR.png

pokemon-go-indir.jpg

RE: Pokemon GO APK

gmd telefonum var içinde xperia z3 rom yüklü ama pokemon go yüklenemedi hatası alıyorum nedendir acaba sürümü 4.4

RE: UPDATE - Pokemon GO v0.31.0

Yeni versiyon Eklendi. v0.31.0

1vs1 ve poke değişimi gelene kadar ara verdim yenilik olursa diye konuyu takip ediyorum @"Orochi™"  :)

Yeni poke yok bende pokedex te 147 poke gorunuyor ::)
Sidney e ugra bi ara :)

Hocam belirli yerlerde olan jackpot türünde bu şeyler varya. Onlar bende açılmıyor.

Beyler bot kullanan varsa kullanımını direk durdursun sınırsız ban gelebilir :) birçok kişi bu durumdan yanmış

En fazla kimin açık pokemonu var ve en güçlü sü kimde bakalım :goodbye:   benimki

OEdvO5.png
J3EZBB.png

RE: UPDATE - Pokemon GO v0.33.0

Oyunu bayadır oynamıyordum en Son Level 24 e 40k Xp kalmıştı ::p
Güncel v0.33 Sürümü eklendi.

RE: UPDATE - Pokemon GO v0.33.0

Şu oyunu bir kere bile oynamayan bir ben kaldım galiba :)

Cvp: RE: UPDATE - Pokemon GO v0.33.0

Asderdd' Alıntı:
Şu oyunu bir kere bile oynamayan bir ben kaldım galiba :)

Tam.. yalnız değilsin dicektim ki.. Ben de bi kere de olsa oynadım :troll56: ama sadece bi pokedaşa bakip da ciktim :troll1:

v0.35.0 Sürümü Eklendi.

Cvp: UPDATE - Pokemon GO v0.35.0

Arkadaşlar bu oyunu telefonumuz rootluyken nasıl oynariz. Açılmıyor bende. İnternette bir anlatım dolaşıyor fakat onu yaptigimda da sonuç alamadım. Telefonundan gidgat ultimate yüklü .

maxizagato' Alıntı:
Arkadaşlar bu oyunu telefonumuz rootluyken nasıl oynariz. Açılmıyor bende. İnternette bir anlatım dolaşıyor fakat onu yaptigimda da sonuç alamadım. Telefonundan gidgat ultimate yüklü .

Okuduğum bilgilere göre firma hile olaylarına engel olmak için son güncellemeler de rootlu cihazların oyuna girişini engelledi. Eski sürüm apk kullanarak oyuna giriş yapılamadığı için root kaldırmaniz yada root gizleme yöntemlerini araştırıp uygulamanız gerekmekte.

ReeLperesT' Alıntı:
maxizagato' Alıntı:

Okuduğum bilgilere göre firma hile olaylarına engel olmak için son güncellemeler de rootlu cihazların oyuna girişini engelledi. Eski sürüm apk kullanarak oyuna giriş yapılamadığı için root kaldırmaniz yada root gizleme yöntemlerini araştırıp uygulamanız gerekmekte.
Teşekkürler ilgilendiğin için. Bi arastirayim.