RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS)
cm 13 den ne haber .geliyo mu
cm 13 den ne haber .geliyo mu
okan21' Alıntı:ARKADAŞLAR EKRAN DÖNDÜĞÜNDE TUŞLARIN SADECE UCU GÖRÜNÜYOR UYGULAMADAN ÇIKAMIYORUM NASIL DÜZELTEBİLİRİM
Rygebin' Alıntı:okan21' Alıntı:ARKADAŞLAR EKRAN DÖNDÜĞÜNDE TUŞLARIN SADECE UCU GÖRÜNÜYOR UYGULAMADAN ÇIKAMIYORUM NASIL DÜZELTEBİLİRİM
Hangi sürümdesiniz? (Yazınızın tümünü büyük yazmayın , bağırmak demektir.)
Rygebin' Alıntı:Konu Güncellendi (YOG4PASJ33 kod adlı güncelleme için Twrp'den kurulum eklendi.
12.1-YOG4PAS33J Güncellemesi
(Twrp'den Rom kurulumu eklendi)
TWRP'den Direk Kurulum İçin:
(Güncellemede Hata Alanlar İçin)
1) Rom dosyasını indirin
2)Twrp'den İnstall sekmesinden kurun
Twrp Kurulumu İçin Tıklayın
Dip not : Kurulumdan önce Twrp ekranında wipe menüsü altında wipe data , cache ve dalvik yapmanız gerekmektedir.
Rom Linki : https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087001078
t_sasak' Alıntı:Cm12.1 yuklu iken bunu kursak ?
Atakan58' Alıntı:t_sasak' Alıntı:Cm12.1 yuklu iken bunu kursak ?
Bunu kursak ne? Kurabilirsin zaten kuramayacak olsan konuda belirtirdik.
opcorn:
t_sasak' Alıntı:Atakan58' Alıntı:t_sasak' Alıntı:Cm12.1 yuklu iken bunu kursak ?
Bunu kursak ne? Kurabilirsin zaten kuramayacak olsan konuda belirtirdik.
opcorn:
Devamini getirmemisim. cm12.1 yuklu iken bunu yuklesek mevcut program ve ayarlarda degisme olmadan kullanabilir miyiz?
firat02' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Konu Güncellendi (YOG4PASJ33 kod adlı güncelleme için Twrp'den kurulum eklendi.
12.1-YOG4PAS33J Güncellemesi
(Twrp'den Rom kurulumu eklendi)
TWRP'den Direk Kurulum İçin:
(Güncellemede Hata Alanlar İçin)
1) Rom dosyasını indirin
2)Twrp'den İnstall sekmesinden kurun
Twrp Kurulumu İçin Tıklayın
Dip not : Kurulumdan önce Twrp ekranında wipe menüsü altında wipe data , cache ve dalvik yapmanız gerekmektedir.
Rom Linki : https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087001078
Eyvallah ta..En Son Gelen Güncelleme YOG7DAS25J değil mi?
Amazing' Alıntı:Hocam direk twrpden kurabilirmiyiz artik? :rool:
Rygebin' Alıntı:Amazing' Alıntı:Hocam direk twrpden kurabilirmiyiz artik? :rool:
Aynen öyle istediğin gibi :laugh:
satiricon4545' Alıntı:Hocam twrpye gerek yok normal rec de kuruyor ve bu fikri ilk ben soyledim dalvic cacheye falanda gerek yok android data cynogen otaya gelin tiklayin kuruyo reset diyin tamam yanlis bilgi vermissiniz
Amazing' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Amazing' Alıntı:Hocam direk twrpden kurabilirmiyiz artik? :rool:
Aynen öyle istediğin gibi :laugh:
Hocam son biri soru sorucam kusura bakmayin.
Bunu yukledikten sonra CM 12.1romu icin yine cm recovery mi gerekiyor yoksa wileyfoxun ustune direk twrp ile yukleyebilirmiyiz?
hhh666' Alıntı:Selamun Aleyküm, siz v2 güncellemesini yayınlamadan önce v1'e geçip 4 adet güncelleme aldım. Aceba bu aldığım 4 adet güncelleme ile v2'nin aynısı mı oldu?
Ve tüm emekleriniz için teşekürler.
Rygebin' Alıntı:hhh666' Alıntı:Selamun Aleyküm, siz v2 güncellemesini yayınlamadan önce v1'e geçip 4 adet güncelleme aldım. Aceba bu aldığım 4 adet güncelleme ile v2'nin aynısı mı oldu?
Rica ederim , derleme numaranız nedir?
okan21' Alıntı:Selamun aleykum arkadaşlar note 4 arayüzüne çok heveslendim acaba note 4 romunu portlayabilen olmuşmudur?? :uzgun:
hhh666' Alıntı:Rygebin' Alıntı:hhh666' Alıntı:Selamun Aleyküm, siz v2 güncellemesini yayınlamadan önce v1'e geçip 4 adet güncelleme aldım. Aceba bu aldığım 4 adet güncelleme ile v2'nin aynısı mı oldu?
Rica ederim , derleme numaranız nedir?
4 adet güncellemeden sonra: YOG4PAS33J