Orochi™ muratxxlarge Orochi™, muratxxlarge adlı kullanıcının profilinde yazdı. 22 May 2017 İyiki Doğdun Murat Abi :) http://i53.tinypic.com/el88cx.jpg
Ayyıldız™ 16 May 2017 Miui 8 romunda ayarlar/pil bölümüne giriyorum, 9 saat yazıyor. Cm 12 tabanlı bir romda giriyorum, 2-2,5 saati geççtiğini görmedim. Ayıptır.
Miui 8 romunda ayarlar/pil bölümüne giriyorum, 9 saat yazıyor. Cm 12 tabanlı bir romda giriyorum, 2-2,5 saati geççtiğini görmedim. Ayıptır.
muratxxlarge 12 May 2017 Hayatımın en güzel yılları telefonu şarja takıp çıkarmakla geçiyor.Discovery mi eskidi bataryası mı bozuldu.
Hayatımın en güzel yılları telefonu şarja takıp çıkarmakla geçiyor.Discovery mi eskidi bataryası mı bozuldu.
akifkulak Ezio akifkulak, Ezio adlı kullanıcının profilinde yazdı. 6 May 2017 hocam alıntı yaptığıma acil cevap verebilir misin :9
LelouchViBritannia westcrip LelouchViBritannia, westcrip adlı kullanıcının profilinde yazdı. 5 May 2017 real westcrip or fake?
TigerKHaN 24 Nis 2017 Bu Alemde Kardaşin çok.Denizde kum bizde Dalga. Hallederiz Sıkıntı Yok. Takma Düzelir be Kanka.
R R ReptiLe Zenlty ReptiLe, Zenlty adlı kullanıcının profilinde yazdı. 22 Nis 2017 kardesim merhaba venüs v3 5040 için root ve twrp lazım da yardımcı olur musun rica etsem?