Arama sonuçlarınız

1. Gönüldaş

[Theme-MIUI]Marşmelov Tema

TEMAYI İNDİR
  2. Gönüldaş

Discovery Rom For Discovery Air Darkqnez

@"Darkqnez"  Rom portlama konusunda mutlak  bir bilgin var paylaşımların gayet güzel. Sana GM Discovery'nin kendi stok romunu düzenlesen bazı özellikler katsan çok iyi olur bence. Örneğin yazı fontu değiştirme özelliği katsan iyi olur.
  3. Gönüldaş

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

Uyarınızı dikkate alacağım arkadaşım teşekkürler.
  4. Gönüldaş

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

Arkadaşlar General Mobile Discovery 1 cihazımı değiştirmek istiyorum. Alacağım cihaz Mİ4 Xiaomi sizce nasıl?
  5. Gönüldaş

[Tema-MIUI] Galatasaray Miui Tema

Galatasaraylı arkadaşlar sizleri unutmadık işte sizlere takımınızın teması! TEMAYI İNDİR
  6. Gönüldaş

Android Marshmallow Geldi !

Hadi hayırlısı 4G ciler
  7. Gönüldaş

IOS Tema ( Sanmayın Sakın )

Bu Miui teması arkadaşım @serkan75 dedigibi
  8. Gönüldaş

Crystal Love Miui Tema

@"UnmoveD"  @"Dr.Techno™" Teşekkürler arkadaşlar şuanda ufak tefek temalar yapıyorum ama ileride daha geniş kapsamlı temalar gelecektir.
  9. Gönüldaş

Crystal Love Miui Tema

Miui 7 romda GM Discovery anısına Crystal Love   TEMAYI İNDİR
  10. Gönüldaş

@"Rygebin"  IOS benziyor ama IOS değil :)
  11. Gönüldaş

TEMAYI İNDİR
  12. Gönüldaş

Times Gnz Tema

Çinlilerin teması sanki tema editör programından çıkmış gibi. Keşke GNZ tema editör programı olsa MİUİ de oldugu gibi. Aslında programla uğraşanlar yapar ama nedendir bir türlü çıkmadı böyle bir program. Araştırıyorum bulursam haber veririm :)
  13. Gönüldaş

Fenerbahçe Taması GNZ

Ne demek üstat istediğin gibi düzenle :)
  14. Gönüldaş

Times Gnz Tema

Bu temayı ben yapmadım arkadaşım ban ayit değil. Kimin yaptığını bilmiyorum ama çok güzel olduydu için paylaştım.
  15. Gönüldaş

Fenerbahçe Taması GNZ

Bütün takımlarımız kardeştir yaparım arkadaşım şimdiden başlıyorum Trabzonspor temasına. İkon hazırlıklarına başlayayım.
  16. Gönüldaş

Times Gnz Tema

İşte size tema arşivinden ismini bilmediğim bir arkadaşın yaptığı bir tema görsellik bakımında gayet başarılı. Bu temayı yapan ve bizimle paylaştıgı için çok teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık. Bu paylaştıgım tema bana ait değildir ben yapmadım! TEMAYI İNDİR
  17. Gönüldaş

[THEME) Sunshine Gnz Tema

RE: Sunshine Gnz Tema Paylaşım için teşekkürler arkadaşım ellerinize sağlık.
  18. Gönüldaş

Fenerbahçe Tema Miui

@"Kngking"  Mtz temaları yükleyebilmek için Wsm tolls fix yüklemelisin yoksa tamayı telefona yükleyemezsin. Bunun için videolarvar. Burayı tıkla gerekli açıklamalar yazıyor. 
  19. Gönüldaş

Fenerbahçe Tema Miui

@"serkan75" İstediğin gibi düzenleye bilirsin arkadaşım ikon konusunda her zaman yardımcı olurum. Zamanım olsa daha ne temalar çıkar elimden ama işten zaman bulamıyorum.