Arama sonuçlarınız

1. Gönüldaş

Rom Portlama Yardım?

İşte biraz bilgi versen olmaz mı?
  2. Gönüldaş

[TR][5.9.24] MIUI by Wes & SmiLeToLiFe

Bu romu seviyorum fakat sarj konusu önemli benim için, şarj çabuk tükeniyor.
  3. Gönüldaş

Rom Portlama Yardım?

Androd platformunda çalışan tüm romlar portlanır ancak bunuda bilmek gerek.
  4. Gönüldaş

[THEME-MIUI] Young Special

RE: Miui Rom Young Special Teması Paylaşım için teşekkürler.
  5. Gönüldaş

Rom Portlama Yardım?

İşte bu özel yöntemler nelerdir bu konuda bahsedebilen bir kimse yok mu?
  6. Gönüldaş

Rom Portlama Yardım?

Soru ve Yardım Bölümü? Konu yanlış yerde olabilir fakat rom konusunda yardım alabilmem için konu açmanın şart olduğun biliyorsunuz. Konu açarak soruna hızlı ve kesin çözüm bulmak içindir. Eyer her açtığım konular yanlışsa tüm arkadaşlardan özür dilerim. Bundan sonra adminlerden izin almadan konu...
  7. Gönüldaş

Rom Portlama Yardım?

General Mobile Discovery cihazıma @"Orochi™" arkadaşımızın anlatımlarını takip ederek rom portladım. Fakat portladıgım rom bootta kalıyor açılmıyor. Nerede yanlış yaptım bu konuda bilgi verir misiniz? Portlayacagım rom  JIAKE V9
  8. Gönüldaş

[PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™

@"Incredible™" Rom güzele benziyor kullanan var mı arkadaşlar stabil çalışıyor mu?
  9. Gönüldaş

[STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat Rom+Kitkat Güncelleme Dosyası

RE: [STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat rom @"monvance" Paylaşım yedek almayan arkadaşların işine yarayabilir fakat GM Discovery stok romuna yazı tipi değiştirme özelliği ekleyemez misiniz?
  10. Gönüldaş

Theme Creator Beta (Tema Editörü)

İşte onları bilsek irtibata geçerim ama kimler bilmiyorum.
  11. Gönüldaş

@"Rygebin" Bunun için bir General Mobile ile iletişime geçmek gerek.
  12. Gönüldaş

Bugün Theme Creator Beta programını denedim gayet iyi bir programa benziyor. Keşke General Mobile böyle program yapsada yayınlasa gayet güzel olurdu?
  13. Gönüldaş

Güncelleme Ağ Problemi Hatası Yardım?

Güncelleme şuan itibari iyle gelmiştir arkadaşlar
  14. Gönüldaş

@"SERDAR_ABİ" Teşekküreler arkadaşım
  15. Gönüldaş

GM Discovery 1 cihazımı güncellemek istedim fakat böyle bir hata verdi?
  16. Gönüldaş

Miui 7 - miuipro 5.10.22 ( Discovery 2 )

RE: miuipro 5.10.15 @"haydarkara" Miui 7 rom tartışmasız tek geçerim, görsellik bakımından olsun kalite bakımından olsun çok iyi ve kullandığım bir romdur. Ama portlanan her romda mutlaka ufak tefek bazı hatalar çıkıyor. Tam stabil kullanmak için romu çok iyi test etmek gerekir.
  17. Gönüldaş

Miui GM Discovery Teması V2

RE: Miui GM Discovery Teması @"Dr.Techno™" @"SmiLesToLiFe" Sizler sağ olun arkadaşlar elimden geleni yaptım.
  18. Gönüldaş

[Anlatım] SpFlashTool ile recovery.img Yükleme

@"SmiLeToLiFe"  Teşekkürler arkadaşım ama konuyu yeniler misin resimler gitmiş görünmüyor?
  19. Gönüldaş

RE: Miui GM Discovery Teması Resim ekledim
  20. Gönüldaş

Android sisteminde bana göre MİUİ eniyiler arasında yer alıyor. Bunu için Miui 7 ROM kullanıcıları için GM Discovery temasını yapayım dedim. İnşallah beğenirsiniz ve General Mobile Discoveryi unutmazsınız. ;) Temada şimdilik ikonları değiştirdim ileride GM Discoverye benzetmeye çalışacağım...