Arama sonuçlarınız

1. Gönüldaş

Fenerbahçe Taması GNZ

General Mobile Discovery kullanıcıları sizleri de unutmadık. İşte sizlere Fenerbahçe teması DETAYLARINI YÜKLE DENE GÖR Temayı İndir  &
  2. Gönüldaş

Fenerbahçe Tema Miui

Miui kullanıcılarına özel Fenerbahçe temasını paylaşıyorum. Sizce tema nasıl olmuş arkadaşlar.  TEMAYI İNDİR
  3. Gönüldaş

Rattan Miui Tema

Rattan isimli temayı Çinli bir arkdaş GM Discovery ( Gionee E3 ) için özenle yapmış. Bende o arkadaşın emeğine saygı duyarak MİUİ için düzenledim. TEMAYI İNDİR
  4. Gönüldaş

Orjinal Note 3 Touchwiz for Discovery

Teşekkürler
  5. Gönüldaş

[5.10.29]MIUI V7 GM Discovery Full & OTA

Bu ne hız gene döktürmüşsünüz vallahi :)
  6. Gönüldaş

FİNE LİVİNG Tema

Rica ederim arkadaşlar o sizin gönlünüzün ve gözünüzün güzelliği. Hatalarımı da belirtirseniz sevinirim, hatalar hatırlatıldıkça güzeldir.
  7. Gönüldaş

FİNE LİVİNG Tema

Miui zaten başlı başına iyi bir rom GM Discovery cihazını unutmayalım dedik. :)
  8. Gönüldaş

FİNE LİVİNG Tema

TEMAYI İNDİR GM Discovery cihazları için kullanılan temayı MİUİ için yaptım arkadaşlar. 
  9. Gönüldaş

İos Theme

GM Discovery de tama basit arkadaşım biraz araştırarak her şeyi çözersin.
  10. Gönüldaş

İos Theme

Arkadaşım bu yöntem çok basit araştırarak kendim buldum.
  11. Gönüldaş

İos Theme

İkonları bulmak zordur anlıyorum ama benim kastettiğim cihazdaki bazı materyalleri değiştire bilirsin. Örneğin  saat widgetini değiştirebilirsin.  Telefondaki bu saat widgetini   Bu hale getirebilirsin.
  12. Gönüldaş

İos Theme

Şuan temayı deniyorum gayet güzel ellerine sağlık ileride geliştirebilirsin bu temayı.
  13. Gönüldaş

Gökkuşağı Miui Tema

Miui cihazları için sizlere Gökkuşağı isimli temayı paylaşmak istiyorum. Temanın duvar kağıdını ben yaptım sizlerin beğenisine sunuyorum. TEMAYI İNDİR
  14. Gönüldaş

Retrorika Theme

RE: Retrorika Stock GNZ Tema by PoleStar Paylaşım için teşekkürler
  15. Gönüldaş

MTK telefonu olup imeisi kapananlar menuel değiştirmek isteyenler içeriye

Görsel öge ekleyerek anlatım yapsan çok iyi olacak arkadaşım.
  16. Gönüldaş

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

Paylaşım için teşekkürler
  17. Gönüldaş

Pudding Tema

Arkadaşlar sizlere tema arşivinden bir tema paylaşmak istiyorum. Yapımcısı ben değilim fakat yapan arkadaş gayet başarılı bir tema yapmış. Temayı İndir
  18. Gönüldaş

Gmd açılmıyor ?

Nettin arkadaşım cihaza?
  19. Gönüldaş

Rom Portlama Yardım?

Gerçeklerin gün yüzüne çıkma gibi kötü huyu vardır. Emeği çalan elbet yakalanır. Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler.