Arama sonuçlarınız

1. Steve-JOBS

CWM'den APK Yükleme.

Gerekmez [hr] Cihazın 4gb ise 690 MB yi geçmemesi gerekiyor
  2. Steve-JOBS

CWM'den APK Yükleme.

Bu linkten zip dosyasını indirin. Daha sonra içindeki data/app klasörüne apkları atın ve recoveryden flashlayın
  3. Steve-JOBS

Discovery Varsayılan dpı ayarları

@Orochi© hocam bu dpi değeri iconların boyutlarını etkiler mi?
  4. Steve-JOBS

Settings.apk decompile-recompile sorunu

@STAN hocam yaptığım işlem şu: 1-) insall framework 2-) framework-res.apk yı seçiyorum 3-) mediatek-res.apk yı seçiyorum 4-) decompile files diyip setting.apk yı seçiyorum. (Mediatek-res.apknın settingsle uyumlu olduğuna da eminim. Apktool.yml ile ilgili ne yapabilirim
  5. Steve-JOBS

@Creative® hocam o dediğiniz dosyaları farklı kaydet diyip xml şeklinde tekrar kaydettim ama olmadı :uzgun: Log For : Settings.apk Log Type : Recompiling Log Recorded At : 05.07.2015 -- 16:01:51,62 Log Recorded By : Advanced ApkTool v4.1.0 By BDFreak...
  6. Steve-JOBS

hiçbirşeyi oynamadım, gg ultiden aldığım gibi decomp ettim ve (hiçbirşeyle oynamadan) recomp ettim. apktoolu yeniden indirip denedim ama olmuyor. Neyse ilginiz için teşekkür ederim
  7. Steve-JOBS

v3.0.0 frameworkler kurulduktan sonra decompile etmede olan sıkıntı gitti ama bu seferde recompile etmede sıkıntı başladı: Log For : Settings.apk Log Type : Recompiling Log Recorded At : 05.07.2015 -- 13:51:09,86 Log Recorded By : Advanced ApkTool v3.0.0 By BDFreak...
  8. Steve-JOBS

hmm. sadece system ui de yükleniyor diye biliyordum. hemen deniyorum teşekkürler
  9. Steve-JOBS

Hayır. Yüklemem gerekiyor muydu
  10. Steve-JOBS

Settings.apk yı advanced apk tool ile decompile ederken ve recompile ederken sorun yaşıyorum. Birçok romunkini denedim ama hep aynı sorun devam ediyor. x64 x86 mimarili işletim sistemleri denedim ama olmadı. Bu sorun sadece settings.apk da oluyor. Aşağıda vermiş olduğum loglar GG Ultimate romuna...
  11. Steve-JOBS

[4.4.2] Comfort rom v1 - By QuicklyM

Eline sağlık, çok güzel görünüyor. 1-2 yer İngilizce demişsin konuda. O dünkü dediğin reboot kelimesi mi yoksa onu editledin mi?
  12. Steve-JOBS

Power tusu bozuldu!

1-) Dokunmatik herhangi bir recovery yükle (twrp,carliv,philz) 2-) Telefon kapalıyken ses açma tuşuna basılı dur ve telefonu şarja tak (recovery'e girecektir) 3-) Recovery açılınca buradan reboot system now de
  13. Steve-JOBS

Rom Atarken Uygulamaların Silinmesi

http://forum.turkdevs.com/konu-cwm-yukleme-paketi-olusturma-updater-scprit-kodlari.html şu linkteki konuyu ziyaret ederseniz oradaki kodla dataya uygulama atan paket oluşturabilirsiniz..
  14. Steve-JOBS

[ANLATIM] Ayarlara Yeni Menu Ekleme

hocam şu alıntı yaptığım yeri anlayamadım. string.xml dosyasına nasıl ekleyeceğim bu girdileri?
  15. Steve-JOBS

Visual studio media player sorunu

Visual studio'da basic dilinde bi programlama yaptım. Yaptığım programda urlyi girdiğiniz zaman bu urldeki videoyu media player aracılığı ile bize izletiyor. Fakat hangi URL olursa olsun media player 8 saniyelik görüntü alıyor. 8 saniye dolunca tekrardan alıyor fakat bu arada video kesiliyor...
  16. Steve-JOBS

Brick Olmuş Telefonlar

http://tr.generalmobile.com/kitkat15/ General mobile'ın verdiği sp flash toolla yaparsanız olur belki
  17. Steve-JOBS

Brick Olmuş Telefonlar

hocam cihaz discovery 1 mi?
  18. Steve-JOBS

[4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v5.0

RE: [4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v1.0 Eline sağlık kardeşim, başarılarının devamını dilerim..
  19. Steve-JOBS

hex editor kullanmayı bilen?

ebr editleme işini yapmak için hex editor gerekiyormuş sanırım. ben winhex kullanıyorum fakat ebryi nasıl editleyeceğimi anlamadım. ebr'nin nasıl editleneceğine dair yardımcı olabilirmisiniz?