Arama sonuçlarınız

1. Steve-JOBS

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Sdcarda nasıl uygulama taşıyoruz? (4gblik model var bende, eş dosya yöneticisinde hafıza düz görünüyor fakat taşıyamıyorum)
  2. Steve-JOBS

Bataryayı nasıl kalibre edilir ?

Rom attığın zaman şarjın kaçsa batara max. o kadar dolar. Onun için ya tam sarj rom atılması gerekir ya da rom kurulduktan sonra en kısa zamanda pil kalibrasyonu yapılması gerekir. Örnek verecek okursak: %50 şarj ile rom yükleme yaparsak, bataryanın en fazla %50si dolar ama bize yine %100...
  3. Steve-JOBS

İgo açılmıyor

Rica ederim. Lolipop harici tüm sistemlerde çalışır
  4. Steve-JOBS

İgo açılmıyor

igo primo mart 2015 Bunu indir ve dene. Kurmayı biliyorsundur umarım? Kuramazsan haber ver anlatayım
  5. Steve-JOBS

Uygulama durdu hatası

apkda libler yok. romun lib klasöründe olabilir mi
  6. Steve-JOBS

Uygulama durdu hatası

Hangi libler olabilir? [hr] İçinde lib yok
  7. Steve-JOBS

Uygulama durdu hatası

Dialer, contacts, mms uygulamalarını s6 dual romdan note 4 roma atıyorum ama durdu hataları alıyorum. Liblerle bir alakası var mı? Alakası varsa hangi libleri atarsam düzelir?
  8. Steve-JOBS

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Hocam sorunu çözdüm. İlginiz için teşekkürler.. Romu yükleyince recoveryden çıkarken yes ve no geliyor ekrana. Ben şimdiye kadar no'yu seçiyorum. Bu sefer yes'i seçtim ve ROM sıkıntısı bir şekilde art'a geçti
  9. Steve-JOBS

xposed kullanmıyorum. zaten rom ilk açıldığında xposed kurulu olmuyor.
  10. Steve-JOBS

Rom ART a geçmiyor neden acaba?
  11. Steve-JOBS

MIUI i nasil okuyorsunuz?

Hocam ikimiz aynı kafayla devam edelim :)
  12. Steve-JOBS

[İSTEK]Kitkat stock recovery

stabil kitkat recovery
  13. Steve-JOBS

[4.4.2][AOSP] LeXuS Rom V3

Çok hoş bir rom olmuş hocam artık gravityboxtan kurtuluyorum. elinize sağlık
  14. Steve-JOBS

[ÇÖZÜLDÜ] [SİLİNEBİLİR]Facebook Giriş Hatası

Arkadaşım facebook ile türkdevse giriş yaparken bu hatayı alıyormuş (Uygulama Ayarlanmadı: Bu uygulama hala geliştirme modunda ve bu yüzden buna erişemiyorsunuz. Geliştirici kullanıcı olarak değiştir veya uygulama sahibinden izin al.). Önceden giriyormuş fakat şimdi giremiyormuş. Kaydol...
  15. Steve-JOBS

Dolby Sorunu

Hocam dediğinizi şimdi yaptım. Hiç bir sıkıntı olmadan çalışıyor. Yardımınız için çok teşekkürler
  16. Steve-JOBS

GM [ART] Android One Rom [Disovery]

Hocam pardon android one ı görünce yanlış anlamışım :D
  17. Steve-JOBS

GM [ART] Android One Rom [Disovery]

elinize sağlık hocam android one ım olsa da deneyebilsem keşke. :)
  18. Steve-JOBS

Dolby Sorunu

işleme başlamadan önce yedek almıştım. yedeği geri yükledim sorun düzeldi. dolby paketinde bir sıkıntı var ama ne. aynı dolby paketini adımları okuyaraktan tekrar yaptım ama sorun devam ediyor. rom uyumsuz olabilir mi
  19. Steve-JOBS

Dolby Sorunu

Orochi hocanın [MOD MTK-KK] Dolby Digital Plus Audio konusunu okuyaraktan kullandığım roma dolby ekledim. Fakat 10 saniyede bir cızırtı geliyor. Dolby açık olsa da bu ses geliyor kapalı olsa da geliyor. libcustomnvram.so dosyasını yeniden atayım belki düzelir diye düşündüm ama nafile.. Bu olay...
  20. Steve-JOBS

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Hocam elinize emeğinize sağlık. Her serisinde olduğu gibi çok güzel bir rom olmuş.