Arama sonuçlarınız

1. Steve-JOBS

SP FLASH TOOL 8200

http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=82971165&p=1#82971165 İstersen bu konuya bi göz at
  2. Steve-JOBS

General Mobile Android One 4G

Hiç mi ihtimal yok? :)
  3. Steve-JOBS

General Mobile Android One 4G

ROM işinden anlamayan biri olarak soru soruyorum :) Bunun yazılımını bizim gmd 1 e portlama ihtimalimiz var mı?
  4. Steve-JOBS

whatsapp duvar kağıdı

Rom daha çok legend v12 ye benziyor gibi geldi bana :)
  5. Steve-JOBS

Kaç Bit İşletim Sistemi Kullanıyorsunuz?

Windows 7 professional 64 bit. sanırım 4gb ve altı ram e sahip olanlar 32 kullaniyor (ne kadar doğru bilemem)
  6. Steve-JOBS

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

bugra hocam legend yazısında kullandığınız fontun ismi nedir acaba?
  7. Steve-JOBS

Wlan direct

Superbeam nasıl yükleyeceğim?
  8. Steve-JOBS

Wlan direct

Wlan direck ile sadece general mobile ler arası aktarım yapılabiliyor. Diğer cihazlara dosya göndermiyor ve almıyor. Bu yazılımsal bişey mi yoksa donanımsal mı? Yazılımsal ise bunu nasıl halledebiliriz?
  9. Steve-JOBS

IMEİ SİLİNDİ ( YARDIM )

Soketi yaptırdıysan sp flash tooldan stock romu at imei geri geliyor. Aynı sorun bende de vardı. İmei geçersiz yazıyordu. Direkt general mobile ın verdiği yazılım yükleme aracıyla yazılım attım düzeldi. Aynen dediğin gibi bende de engineer mode dan yazılmıyordu, hata veriyordu
  10. Steve-JOBS

android sürümü animasyonu

Ayarlardan telefon hakkından gördüğümüz amdroid versiyonuna birkaç kez tıkladığımızda misal kitkat animasyonu çıkıyor. Ben bunu eggster xposed modülüyle lollipop a çeviriyorum. Ama bunu eggster modülü olmadan direkt romun içine gömmek istiyorum. Bunun için system ui nin içine mi atmam gerekiyor...
  11. Steve-JOBS

Hobi olarak Çakma telefon alan GM kullanıcısı

İnternette aynı işlemciye göre birsürü rom var ama internettekiler hep çakma s4e göre. Onların romlarını buna portlama yapabilirmiyiz?
  12. Steve-JOBS

Kendi PC eror ekranınızı yaratın (fake)

Hocam bundaki mantık ne? anlamadım. msgbox kodu kullanarak vbs üstünden bunun gerçeğiniyapmak varken sahtesi ne işe yarayacak? gerçekten anlamadım :)
  13. Steve-JOBS

[MOD-APK] Discovery Reparition Tool

Hocam başka bi telefon için data ve sd hafızasını nasıl ayarlayabilirim. Sanırım ebr dosyası açılıp onun içinden yapılıyor. Bu ebr dosyasını nasıl açabilirim
  14. Steve-JOBS

update script kodu

Teşekkürler Kusura bakmayın böyle bi konu açılmış olacağını düşünmedim
  15. Steve-JOBS

update script kodu

elimdeki romun içine direk kuracağım uygulamaları gömmek istiyorum. yani data klasörüne apkları atacağım ama update script kodunu bilmiyorum, o kodu (veya elinizde varsa fix paketi) verirseniz çok memnun olurum
  16. Steve-JOBS

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom Hocam elinize sağlık. Güzel görünüyor. Bi sorum olacaktı. Dr. Razor™ yazarken kullandığınız fontun ismi nedir acaba?
  17. Steve-JOBS

Zaten gerçek amaçlı bi kullanma yok. Öylesine test amaçlı almıştım. Arada bir systemiyle oynuyorum. Eğlenmesi güzel oluyor :)
  18. Steve-JOBS

Şu telefona bi hafıza yükseltme yapamazmıyız ya? 4-5 uygulama yüklüyorsun hemen data hafızası doluyor. Data hafızası=250mb
  19. Steve-JOBS

Hocam aynı telefondan bende de var (mt6572 benimki). Hızına yetişilmiyor. Çift çekirdek işlemci çok hızlı??