Arama sonuçlarınız

1. Steve-JOBS

[PORT][4.4.4] Wiko Highway

Hayırlı olsun hocam başarılarının devamını dilerim
  2. Steve-JOBS

mt6572 hafıza yükseltme

250 mb/data + 750 mb/dahili SD olan bir mt6572 cihazda 950 mb/data + 50 MB/dahili SD nasıl yapabilirim??
  3. Steve-JOBS

SP flash toolla recovery yükleme

Pardon hocam kusura bakma other mediatek devices'i görünce direkt yazdım. English sectionu görmedim.
  4. Steve-JOBS

SP flash toolla recovery yükleme

Elimde Mt6572 HTC one m8 telefon var. İnternette ses yükseltici lib dosyası buldum. Bunu es  dosya yöneticisi ile systeme attım. İlk olarak o dosyanın yedeğini aldım ondan sonra systeme attım. Telefonu yeniden başlattığımda bootanimationda kaliyor. Telefonda stock recovery var. (Benim...
  5. Steve-JOBS

Apk türkçeleştirme

peki hocam sağolasin. apknın ses dosyalarına nereden ulaşabiliriz
  6. Steve-JOBS

Apk türkçeleştirme

bu hangi klasörde hocam
  7. Steve-JOBS

Apk türkçeleştirme

Elimde bi ingilizce apk uygulama var. ben bu apknın ingilizce yerlerini türkçe yapmak istiyorum. apk tool ile apkyı decomp ediyorum. daha sonra ne yapacağımı bilmiyorum. hangi dosyadan değiştireceğim bu kelimeleri veya cümleleri
  8. Steve-JOBS

ART nedir?

Hocam ben legend v11 kullanıyorum. Dalvikden arta geçmek istiyorum ama geçmiyor. (Telefon kapanıp açılıyor ama nafile)
  9. Steve-JOBS

ART nedir?

Romların paylaşıldığı konuların başlıklarında art yazıyor. Nedir bu art?
  10. Steve-JOBS

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

RE: [4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.2 (Güncellendi 22.3.2015 ) Aynısı bende de oluyor. Bazı cihazlardan dosya alamıyor (bildirim bile gelmiyor). Bana pek lazım olmadığı için dikkate almıyorum.
  11. Steve-JOBS

RE: [4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.2 (Güncellendi 22.3.2015 ) http://forum.turkdevs.com/konu-discovery-ses-yukseltme-programsiz.html?highlight=ses Buyur hocam bu konuya bir gözat. Kısık gelen sistem seslerine çok fazla etkisi oluyor.
  12. Steve-JOBS

ses seviyesi artırma

Peki bir sorum daha olacaktı Şarja taktığımda ses gelmesini istiyorum, gravity boxda yapıyorum ama telefonu kapatıp açınca sürekli hata veriyor. Gravity boxu kaldırmadan o hata durmuyor, sürekli geliyor. Bunun sağlam yolu varmı?
  13. Steve-JOBS

ses seviyesi artırma

Samsung galaxy s5 romu kullanıyorum. Tek eksiği sistem sesleri (kilit açma-kapatma, dokunma sesi vs.) kısık çıkıyor. Bunları artırmanın bir yolu var mı? Varsa nasıl? Teşekkürler
  14. Steve-JOBS

RE: [4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.2 (Güncellendi 22.3.2015 ) Hocam yeni sürümde sistem sesleri arttı mı? 1.1de sistem sesleri (kilit açma-kapatma, dokunma sesleri vs) çok kısıktı.
  15. Steve-JOBS

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Aynı sorun bende de vardı. Romu tekrardan yükledim o problemden kurtuldum.
  16. Steve-JOBS

RE: [4.4.2] [PORT] [EDIT] [HDC 1:1] Samsung Galaxy S5 ROM by Asderdd Ben bu fixi yüklemeden dahili hafıza sdcard0 olarak görünüyor. Ben sdcardın 0 olarak götünmesi için fixi yükledim ama hiçbir değişiklik olmadı lütden yardım edin. Sdcard ımın sdcard0, dahili depolamamın ise sdcard1 görünmesini...
  17. Steve-JOBS

Son uygulamalar paneli...

orochi hocam dediklerini aynen yaptım. dimens.xml dosyasını notepad++ ile açtım. stock romun değerleriyle karşılaştırdım ama neredeyse hepsi farklı değerlerden oluşuyor. Bunların arasından hangisinin son uygulamalar paneli olduğunu bilmiyorum. Direkt stock romun dimens.xml dosyasını atsam olur mu??
  18. Steve-JOBS

Systemui.apk nın içinde dimens.XML i aratıyorum ancak sonuç bulunamadı diyor..
  19. Steve-JOBS

Orta tuşa basılı durduğumuzda karşımıza gelen son uygulamalar panelindeki uygulamaların önizleme boyutunu nasıl ayarlayabilirim? LegenD romlarda uygulamaların önizleme boyutu çok büyük ve uygulamanın adı yazmıyor. Stock romdaki gibi küçük olmasını ve yanında isminin yazmasını istiyorum...
  20. Steve-JOBS

Apk imzalama

Zaten dışarıdaki dosyaları orijinal apk nın içine atıyorum tekrardan manifest ve meta-inf dosyalarını atmama gerek var mı