Arama sonuçlarınız

1. C

[5.1.1][Stock ROM][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi)

RE: [Stock ROM][GÜNCEL]GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) Toplu iş dosyası ile tanınmıyor yazıyor ya birde kendi başlatmadı normalde kendi kendine açılıyordu ya bende yuklenmedigini sandım tel oyle bootloader de kaldı...ama bataryayi çıkarıp tekrar açmayı denemedim direk...
  2. C

RE: [Stock ROM][GÜNCEL]GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) bizde cm dönüp bidaha atarız olmamı öyle [hr] yuklenmedı dedığınız gibi tekrar luz59k ye dönmeyı denıyorum
  3. C

RE: [Stock ROM][GÜNCEL]GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) radyo açısındanmı bu kanıya vardınız hocam yoksa başka nedenlerimi var ?
  4. C

RE: [Stock ROM][GÜNCEL]GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) deneyıp dönen olmamiş bi deneyelım bakalım emeğinize sağlık...
  5. C

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom Çok fazla geliştiricisi olmayan 4g de inşallah stabil cm kullanmak nasip olur
  6. C

GM 4G Logo ve Güncelleme Sorununun Çözümü

bootlader i adb mınımal tool la yukledıkten sonra fabrıka ayarlarına geri yuklemeye çalıştığımda o ölü :) androıd simgesi çıktı  tekrar orjınal romu yuklediğimde sistem güncellemelerini yapabildim emeğinize sağlık...
  7. C

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom Ben hala root izinini gelistirici ayarlari yada baska biyerdw bulamadim varmi bulan bi arkadas ?
  8. C

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom Hayirli olsun hocam :)
  9. C

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom Yanlislikla adam ölüyo bilerek yapmadiniz ya bende mağdurum ama canin sagolsun :)
  10. C

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom Dhden biliyorum :) zamani yok demekki bunada sukür biraz cmde takilalim bizde
  11. C

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom Ben bugun mete berk hocaya sordum geri yuklemenin nasil olacagini aksama anlatimini yapacagim dedi ama zamani olmadi galiba,vardir bi bildigi en iyisi onu beklemek dh dede yapabilir anlatimi
  12. C

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom aynısını şimdi ben yaşadım stock romu yukledğimiz halde açılışta penguen logosu çıkmakta
  13. C

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom Yedek almadan gm 4g stock roma tekrar donebiliyormuyuz arkadaslar
  14. C

Eternity OS v1.1 Dark Night Edition

RE: [4.2.2]Eternity OS Memnunum tek sikintisi custom rom gelistirecek insanlarin sayisinin az olmasi
  15. C

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom Yedek almadan kurdum ben mete arkadasimizim stock rom yukleme konusundan tekrar geri dönme sansimiz yokmu ?
  16. C

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom yukledim su an eskı uygulamaları optımıze ediyor adamın dıbısınız dibi :)
  17. C

[ROOT 5.1.1+CWM] GM 4G PhilZ Recovery ve Root

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı Evet unroot yapabilirsin supersudan rootu kalıcı olarak temizleme kısmı var
  18. C

[5.1.1][Konu Güncellendi][Stock ROM]GM A1 4G Build LUZ59K

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Ne yaptinda açilmiyor
  19. C

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K bende yenı çözdüm, diğer forumdakı anlatımda eksıklıkler var ana konuda düzeltilmeli aslında neyse bunada şükür :)
  20. C

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Olayi cözdüm arkadaşlar :) İlk once minimal adb yibpcnize kurunuz sonra luz59k nin icindekileri c klosorundeki minimal adb fastboot kloserure kopyalayiniz daha sonra bu klosor icinde shift+sagtik yaptıktan sonra komut penceresini burada aç a...