Arama sonuçlarınız

1. C

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

hocam su modlu nova işi kafama talikdi benim sitede bildiğim kadarıyla paralı uygulamaları paylaşmak yasak bu modluyu ücretliden ayıran özellik nedir gerçekten meraktan soruyorum :) @bugra333
  2. C

[4.4.4] AOSP by SmiLeToLiFe

dikdörtgen saliselik yeni sayfaya gecis yapacagimiz zaman olusuyo bendede oldu aynisi chromeye ozel galiba :)
  3. C

[4.4.4] AOSP by SmiLeToLiFe

gercekten taban olarak alinabilecek rom uçuyor :) elknize saglik
  4. C

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

rom gercekten ucuyor 2 gundur kullaniyorum elinize emeginize saglik su xposed de uyumlu olsaydi artde on nmra olurdu
  5. C

G2 alalı 5 dk olmadan bozdum yardım :)

SD karta başka twlwfon takip custom ROM atıp kur ozaman :) edit LG de SD card yoktu dimi ksra bakma :(
  6. C

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Eline sağlık hocam 10 numara olmuş
  7. C

TWRP 2.7.1.0 - Discovery

Kardeş simdi konunuda okudum senin çözümün soketi yaptirmanla çözülür diye tahmin ediyorum
  8. C

TWRP 2.7.1.0 - Discovery

Simdi tam olarak ses açma ve güç düğmesine basınca recovery hic gelmiyor doğru anladım degilmi
  9. C

TWRP 2.7.1.0 - Discovery

Sphlashla KitKat yukle yın ozaman tabi USB arızalı değildir umarim
  10. C

TWRP 2.7.1.0 - Discovery

Batayyayi çıkarıp denedinmi
  11. C

TWRP 2.7.1.0 - Discovery

SD kartda başka cvm varsa onu flashlatlyip tekrar kurulum yapin tam olarak bendeki problemde buydu
  12. C

TWRP 2.7.1.0 - Discovery

@hanedan43 ilgin ve cvbn için tskr ediyorum :)
  13. C

TWRP 2.7.1.0 - Discovery

Su twrp ile kurulumu sirasyla anlatacak bir dost ariyorum ne zaman kursam logoda kaliyor
  14. C

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR] Lenovo VIBE UI 2.0 1503DEV | Port v1.5.0 ilk önce emeğinize sağlık bayadır tr sini bekliyordum :) wifi ilk ingilizcede bağlanıyor, telefonum ilk parti çıkanlardan, türkçede ayarlar durdu hatası vermekte  fakat şifreyi kayıt ettikten sonra kapatıp açarsan hata vermiyor 
  15. C

[PORT][4-16][BETA] LEWA OS v5 by SmiLeToLiFe

elinize sağlık nasipse ne zaman kullnırız hocam :)
  16. C

wifi kill (aynı ağdaki internet kullanıcılarını engelleme)

ortak kullanımlarda parasını odemeyene aaa... niye kesildiki acep demeyede yarıyor çok amaçlı program canım  :D
  17. C

mobizen (pcden telefonu yönetme programı)

ilk önce telefonumuza adresteki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rsupport.mvagent&hl=tr  uygulamamızı yüklüyoruz daha sonra isterseniz  bu sayfadan internetten https://mobizen.com/   yada http://help.mobizen.com/en/faq/install-mobizen/  burdan exe uzantılı dosyamızı pc ye...
  18. C

wifi kill (aynı ağdaki internet kullanıcılarını engelleme)

Wifi Kill nedir ? WifiKill kablosuz internete bağlandığınızda tek dokunmayla internete bağlanan diğer telefonların ve pc lerin interneti kesip size hızlı bir internet sunar  1)Kullanıcı listesini açar. 2)Tüm kullanıcıları engeller. 3)Sadece seçilen kullanıcıyı engeller...
  19. C

Sitemiz Yayın Hayatına Başlamıştır!

yenı site hayırlı uğurlu olsun kavgasız gürültüsüz bol paylaşımlar  :)