Arama sonuçlarınız

1. C

Gm 4G root atma

kıng root da unroot kısmı var ordan kaldırdım ben
  2. C

GM 4G ŞARJ SORUNU

- Herkeste olmamakla birlikte çoğu kullanıcıda olan 'deep sleep' sorunu (yazılımsal). Yani cihaz tuş kilitliğinde uyumuyor ve sürekli işlemcinin çalışması pil tarafına olumsuz yönde yansıyor. Kontrol etmek için : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z ya...
  3. C

Gm 4G root atma

unroot ozelliği ve türkçesi varmı hocam bunun
  4. C

general mobile 4G ses sorunu

O sans sizede bulaşır inşaallah :) hoporloru patlak disco 4 gb in üstüne 410 lira verdim normalmi sizce
  5. C

general mobile 4G ses sorunu

Bende yasamadim öyle bi sıkıntı zil sesi düzeyi ve media sesleri düzeyi ayrı biri kısık olmasin
  6. C

[ANA KONU]General Mobile Android One 4G

[hr] Hayırlı olsun hocam güzel tercih bendede iki olu piksrl var ama onemsemedim
  7. C

[ANA KONU]General Mobile Android One 4G

Telefonu bugun güçlükle bularak aldim serilik olsun görünüm olsun parasına göre güzel telefon gündüz çekim yapmak daha nasip olmadı ama gece foto olayı pek hoşuma gitmedi,birde radio programı yok, şarj olayı için konuşmak erken ama gidisat iyi alacak olanlara tavsiye edermiyim , bu paraya bu...
  8. C

General Mobile 4G Kamera Görüntüleri

Hocam inşallah kaza bela sizde alırsınız da bolbol ROM kurariz :) hangi telefoncuya gitsem çoğu yok çekti bu da discavri  gibi patlayacak galiba
  9. C

General Mobile 4G Kamera Görüntüleri

karanlıkta kamera çekimi o kadar hoşuma gitmedi ama telefon genel anlamıyla parasına gore mükemmel 
  10. C

Asphalt Nitro(v.1.0.0c) byGameloft

güzel paylaşım tşkrler :)
  11. C

UMI ZERO COLOR OS:: 4.4.2 V2

RE: UMI ZERO COLOR OS:: 4.4.2 V1 Eline sağlık bayram hocam
  12. C

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

RE: [4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.2 (Güncellendi 22.3.2015 ) şebeke cekim sikintisi var bende hep düsük seviyede cwkiyor
  13. C

[PORT][Slim] ExtraSlimKAT by SmiLeToLiFe

başınız saolsun allah sabırlar versin
  14. C

[Edit][ART]Rowell Rom

Efekti kapatma fixi verilebilir mi hocam
  15. C

[Edit][ART]Rowell Rom

rom çok güzel olmus hergün rom değiştiren ben bunda bikaç gün kalma düşüncesindeyim :)birtek şu asğı yukarı efekti istege baglı olsaymıs iyi olurmus elinize emeğinize sağlık..
  16. C

[Edit][ART]Rowell Rom

http://d-h.st/UZF link ölü  bilginiz olsun bu arada elinize sağlık @factor19300
  17. C

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

oda iyi fikir aklıma gelmemişti tskrler :)
  18. C

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

hocam valla parasında değilim ama bu internetten KKarti numarasını verme olayından korkuyorum 6 yasında birde çocuk var bende siz düşünün artik KK faturasını :)