Arama sonuçlarınız

1. C

[5.1.1][Konu Güncellendi][Stock ROM]GM A1 4G Build LUZ59K

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Telefondan açık hocam
  2. C

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K şimdide burada kalıyor ben nerde yanlış yaptım devam et tuşuna basınca kayboluyor
  3. C

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Nasil yptin anlatırsan herkez faydalanır
  4. C

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Cmd de çıkan ekrana bi arkadaş yorumlarda"fastboot oem unlock-go" komutu verin demiş bide öylemi denesek ?
  5. C

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K aynı problem bendede oldu devam etmek için bi tuşa bas dedikten sonra komut sayfası kayboldu ve oylece logoda kaldı anlatım bıraz karışık mı olmuş(donanım haberdekı) bizmi beceremedik ?ilk kısa anlatımda komut vermeden flash all bat komutu vermemızın...
  6. C

Eternity OS v1.1 Dark Night Edition

RE: [4.2.2]Eternity OS böyle romları gördükçe gm 4g aldığım güne .... olsun diyorum  :( elinize sağlık
  7. C

Güncelleme

Stock şuan elimizde olmadığı için olsada kablo lazım zaten tek çözüm servis o zaman krds :(
  8. C

Güncelleme

Root yaptinmi ve kaç dakika bekledim açılması için
  9. C

Güncelleme Hatası

Google hizmet çerçevelerini durmaya zorla ,sonra veriyi temizle daha sonra telefonu uçak moduna al ve kapat telefonu tekrar başlat, güncellemeleri tekrar kontrol et
  10. C

Güncelleme

güncelleme alamayan arkadaşlar istanbula telefonu göndermenize gerek yok il  teknik servisini telefonla arayıp yazılımda sıkıntı oldugunu söyledim şu an elimizde kablosu mevcut değil geldiğinde atarız cvbnı aldım bilginiz olsun
  11. C

GM 4G Stok Rom için İmza

RE: GM 4G Stok Rom Bir imzada benden
  12. C

Güncelleme

Bende imzaladm insaallah sonuca varir :)
  13. C

Güncelleme

Benim altindan kalkabilecegim bi is degil anlasilan hocam :( en iyisi sistemin çökmesini bekleyip yada çökertip:) servise göndermek saolun
  14. C

Güncelleme

Mesut Hocam en kisayoldan cözüme nasıl ulasiriz,servisede gönderilmez böyle anlasilirmi root  oldugu ? @orachi
  15. C

Güncelleme

Hocam böyle gumcelleme yukluyoruz android simgesinin üstünde ayarlar simgesi dönüyo ya,tam orda hata veriyor yani orda ss cekip hata kodunu alinmi diyorsunuz oruc vurdu kafaya anlayamiyorum :)
  16. C

Güncelleme

hata kodu derken guncelleme indiriminde sikinti olmadi,yuklemeye gectigimizde yükleniyor safhasinda hata verdi kod falanda yazmadı .youtube ve yahut herhangi bi sistem uygulamasi silmedigimede %100 eminim... insallah sizin dediginiz gibi tekrar gelirde hata vermez
  17. C

Güncelleme

Guncelleme bana gdi fakat root attigim icin ( zannediyorum) hata verdi fabrika ayarlarina dondum tekrar guncelle dedim ama guncelleme yok diyor :(
  18. C

Güncelleme

iddialara göre ilk önce ilk parti telefonlara gelecekmiş benımde ilk parti hala beklıyorum :) güncelleme geldiğine dair ss alıp paylaşılmış,güncellemede deep sleep,you tube vb gibi problemlerin onarıldıgı ıddia edilmekte...
  19. C

Telpa Garanti Sorusu

problem neydi hocam sınırını gönderdiler
  20. C

GM 4G ŞARJ SORUNU

Ben su an greniffy kullanyorum mesela uyut ve ekranı kapat widgetiyke kilitkedinmi arka planda işlemcinin yükünü azaltirsin