Arama sonuçlarınız

1. Mr. ATT

Ramazanda Cs Go Oynamak İsteyen?

berker torrent iner ama bizimle oynayamazsın.Botlarla takılırsın [hr] ÜmiTTeaM60 rütben ne?
  2. Mr. ATT

Android one fiyaskosu

Dokunmatikde  bende de sorun var.Bende discovery de daha seri kullanabiliyordum fakat 4g  bazen  dokunmatikden dolayı yavaşlıyorum.Kardeşim sorunsuz seri kullanıyor.Kişiden de kaynaklı olabilir belki.
  3. Mr. ATT

Ramazanda Cs Go Oynamak İsteyen?

Merhaba arkadaşlar  Ramazan ayı geldi.Vakit geçirmek için forumca Counter Strike Global Offansive oyunu olanlar birlikte girebiliriz.Eğer bi 10 kişi filan olursa 5-5 vs atarız.Bence eğlenceli olur. Siz ne dersiniz?
  4. Mr. ATT

Müzik Paylaşım Konusu

RE: Müzük Paylaşım Konusu Buda benden olsun  :cool: https://www.youtube.com/watch?v=uO59tfQ2TbA
  5. Mr. ATT

Android one fiyaskosu

Bende aldım bu cihazı hiçbir sıkıntısı yok Allaha Şükür.Demek ki size bozuk cihaz denk gelmiş  :( ayıplı mak olarak geri iade ver bence.
  6. Mr. ATT

[Tavsiye] Fleksy Klavye

Son derece hızlı, kullanışlı bir klavyeden bahsetmek istiyorum.Klavyeye alıştıktan sonra hızlı bir şekılde bakmadan bile yazabilirsiniz.Ve birçok ödüle layık görülmüş.Fleksy, herhangi bir cihaz üzerinde hiç bakmadan bile doğru ve çok kolay bir şekilde yazabilmenizi sağlayan patent başvurusu...
  7. Mr. ATT

[XPOSED] SwipeBack

ben indirdim kurdum.Ama tuhaf geliyor.Eskiye alıştığım. yinede saol .
  8. Mr. ATT

Spotify Alternatifi--[MusicAll]--(Ücretsiz)

Arayüz dışında güzel :D
  9. Mr. ATT

SSK hakkında

18 yaşına girince düşüyor.Ama okumaya devam edersen düşmüyorsun.18 e girince hemen düşmüyon.Üniversite kaydı filan olmayınca düşüyorsun.Öyle biliyorum ben.
  10. Mr. ATT

Asus Theme Discovery #Creative®

Eline sağlık çok güzel olmuş.Knk sen tema işine baya kaptırdın kendini :D
  11. Mr. ATT

Renkli bildirim cubugu

ondan dolayı xposed+ tinted yazmışız  :cool: :D :D
  12. Mr. ATT

Renkli bildirim cubugu

xposed+ tinted  :goodbye: :)
  13. Mr. ATT

Renkli bildirim cubugu

Böylesi daha kullanışlı
  14. Mr. ATT

Renkli bildirim cubugu

Tinted status bar ile de oluyordu.Ona da bakabilirsin.
  15. Mr. ATT

GM 4G Kılıf

aynen bekliyeceğiz kardeş gelir bi kaç güne
  16. Mr. ATT

150 TL'YE Tablet Önerisi

Senin önerdiğin tablet iyiymiş buna bakcam saol. [hr] Diğer yorum yapan arkadaşlar sağolun önerilerinizi dikkate alcam
  17. Mr. ATT

150 TL'YE Tablet Önerisi

Merhaba Arkadaşlar sizden istediğim 150 tlyi geçmiyecek tablet önerileri.Ben baktım fazla bişi bulmadım yardımcı olabılecek var mı?
  18. Mr. ATT

GM 4G Kılıf

Bende bulamadım sorduğum bayiler 1 hafta sonra gelecek dediler. İnternette baktığım kılıflarda saçma geldi bana bence ilindeki bayileri bekle kılıflar 1 haftaya gelecek
  19. Mr. ATT

Subway Surf

RE: Subway Surf Son Sürüm Hileli Apk Tamam silinsin o zaman konular.
  20. Mr. ATT

Subway Surf

RE: Subway Surf Son Sürüm Hileli Apk UNUTMUŞUM KONUYU SİLİYİM Mİ ?