Arama sonuçlarınız

1. Mr. ATT

Subway Surf

Subway Surfers, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir koşma ve kaçma oyunudur. Oyunda amacınız köpeğiyle birlikte oyundaki kahramanımız Jake'i kovalayan polis memurundan kaçarak, toplayabileceğiniz kadar yüksek puan toplamaktır. Renkli ve etkileyici 3 boyutlu...
  2. Mr. ATT

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Hocam bu romda 3g yi nasıl aktif edebiliriz?
  3. Mr. ATT

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Eline sağlık hocam.Çok güzel rom
  4. Mr. ATT

Bc.vc İle Para Kazanma

Merhaba arkadaşlar  Size kolay yoldan para kazandıran bir sistemden bahsedeceğim.Sistemin adı bc.vc. Çoğu kişi bilir bilmeyenler için anlatıyım.İstediğiniz bir linki bc.vc linki ile dönüştürerek, insanların o linke tıklamasını sağlıyarak para kazanabilirsiniz.Benim kullandıgım bir...
  5. Mr. ATT

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Hayatımda kullandığım en harika , en stabil rom bu.Kesınlıkle deneyın arkadaslar.Bu romla birlikte telefon kullanma hevesiniz artıyor.Bide v5 le kamera daha güzelleşmiş, daha güzel çekiyor.Bu romu 5 aydır kullanıyorum su ana kadar ne bir şişme...
  6. Mr. ATT

GM 4G ŞARJ SORUNU

bu programları indirip neye bakcaz ki
  7. Mr. ATT

GM 4G ŞARJ SORUNU

Arkadaşlar şarj çok hızlı bitiyor boşda beklesede, oynasakda napmamız lazım.
  8. Mr. ATT

Gm 4G root atma

root kaldırma nasıl oluyor peki
  9. Mr. ATT

Gm 4G root atma

teşekkürler saol atakan58
  10. Mr. ATT

Gm 4G root atma

merhabalar  an itibari ile gm 4g cihazını almış bulunmaktayım.nasıl root atarım.
  11. Mr. ATT

Yeni telefon önerisi :)

z2 al abi bence
  12. Mr. ATT

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

Güncelleme ile note 4 klavyesi eklersen memnun olurum.
  13. Mr. ATT

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

2. sim kart okumuyor. v2 de düzelir mi.
  14. Mr. ATT

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: *** Xperia™ Z3 v4.0 Final Dr.Razor™ *** Tek kelime ile harika :D
  15. Mr. ATT

Sakın Çarpma Android Oyun

Türk Yapımcı Bir android oyunu. Oyunda amaç: gülen surat dostumuzu hareket eden duvarlara çarptırmadan en yüksek seviyeye ulaştırabilmek. Oyun çok sinir edici ama gayet güzel vakit geçiyor. Reklam çıkıyor bunun için oyunu oynarken Wifi ve internet bağlantınızı kapatmayı unutmayın...
  16. Mr. ATT

Superuser hata verıyor

Tesekkürler saolun.
  17. Mr. ATT

Superuser hata verıyor

Telefonumda sony xperıa z3 rom var. Superuser var. Ben sonradan root atmadım. Son 1 haftadır rootlu uygulamaları görmemekte. Mesela xposed installeri daha yeni bu sabah görmedi napmam lazım yorumlarınızı beklıyorum. 
  18. Mr. ATT

Lg g2 kilit ekranı

Tesekkür ederim saol
  19. Mr. ATT

Lg g2 kilit ekranı

Lg g2 deki gibi kilit ekranı adını bılmuyom ama knock kod olması lazımdı sayı ve şekil yok dokunarak acılıyordu apk linkini yada ismini verebilecek var mı