Arama sonuçlarınız

1. Mr. ATT

Cam kırıldı servise vereceğim.

RE: ACİLL CAM KIRILDI SEVİSE VERİCEM Bu işlemleri boşuna yaptın cam kırılması garanti dışı.Telefonun rootlu olup olmadığına bakmıyorlar.Bende yllamıştım rootlu ve romlu. :goodbye: :uzgun: :D
  2. Mr. ATT

Laptop hoparlörümde sıkıntı var.

O sorun bende de var.Kulaklık takınca geçiyor bende.
  3. Mr. ATT

Telefon tavsiyesi

Sana önereceğim en iyi model General Mobile 4G
  4. Mr. ATT

Gm 4G root atma

Evet 4g kullanıyorum
  5. Mr. ATT

Gm 4G root atma

http://www.kingoroot.net/ bu siteden indir apk yi root işaretine bas yeniden başlat.
  6. Mr. ATT

Metal Dust

Oyun çok güzel.Eskinin tank oyunlarına benziyor :goodbye: :D
  7. Mr. ATT

General Mobile 4G Android One

Ben telefonu kapalı şekilde şarj ettim bi sorun olmadı.Demek ki benim telefon anormalmiş :D
  8. Mr. ATT

AKK'den Kurtulma Hareketi! [150.000+ imza]

RE: AKK'den Kurtulma Hareketi! [33.000+ imza] Bende imza attım.Zaten benim internetim akk olsa da olmasada 3 civarı :D
  9. Mr. ATT

Can Sıkıntısı İle Ortaya Çıkan Boot Logolar :)

RE: CAN SIKINTISI ORTAYA ÇIKAN BOOT LOGOLAR :D Ateş böcekleri ve camii harika olmuş ellerine sağlık.
  10. Mr. ATT

Ramazanda Bedava İnternet

fatihergun1977 denemek lazım. Bilmiyorum furkan aveaya mesaj at
  11. Mr. ATT

PC için en iyi antivirüs programı?

Antivirüs programını lisanslı kullanmadıktan sonra hiçbiri bir işe yaramaz boşuna kurma.Usb disk security kur flash bellekten virüs gelmesin.
  12. Mr. ATT

ben 2 yıldır telefon kullandığım için 2 yıllık biliyorum.
  13. Mr. ATT

gmd mesaj arka plan değiştirme

Bazı temalarda değişiyor arka plan
  14. Mr. ATT

gmd mesaj arka plan değiştirme

Bildiğim kadarıyla orjinal mesaj uygulamasında arkaplan değişmiyor.Yanlış hatırlamıyorsam GoSmsPro yada Textra uygulaması ile arka plana resim koyabilirsin.(Emin değilim,yanlış hatırlamıyorsam)
  15. Mr. ATT

Herkese merhaba; Ramazan ayı geldi. operatörler ramazan ayı için ücretsiz (2GB’a kadar) internet paketi veriyor.Süresi 1 ay ve sadece 02:00 – 06:00 saatleri arasında kullanabiliyorsunuz.Arkadaşlarımda denedim çalışıyor.Hatırlayanlar vardır geçen senede böyle bir kampanya vardı...
  16. Mr. ATT

Android one fiyaskosu

Evet bende de böyledi ilk hafta full hızlı boşalıyordu yavaş yavaş normale döndü uğraşmadığım zaman 4 gün gitti.Dokunmatiği hala aynı :( :( ama şarjı düzelir :D
  17. Mr. ATT

Android one fiyaskosu

Tamam başlarda normal çabuk boşalması.Bi kaç güne düzelir.
  18. Mr. ATT

Android one fiyaskosu

O zaman senin telefonda sarjda problem olabilir.Telefon kaç günlük ve ilk aldığında telefonu kaç saat sarja taktın.
  19. Mr. ATT

[PORT+EDIT]Hive OS ROM v2.1 By Incredible™

RE: [PORT][ART]Hive UI ROM[BETA] Eline sağlık.Türkçe güncellemede gelirse on numara olur.
  20. Mr. ATT

Android one fiyaskosu

Güncelleme gelse çok iyi olur.Özellikle dokunmatik için.Şarj konusunda sıkıntım yok şarjı bence gayet iyi