Veririm problem yok ama eksik kalır diye vermiyorum . Sadece güncelleme yapılabilir. Custom Rom'dan geçiş olmasın.mahir02' Alıntı:Bu stock romun recovery den flaslanabilir olanı yokmu bat değil de direkt twrp den flaslayalim?
Wes' Alıntı:Hayatımda duyduğum en kötü kulaklık sesi
Mecburen CM12.1'e geçiyorum
Rygebin' Alıntı:Wes' Alıntı:Hayatımda duyduğum en kötü kulaklık sesi
Mecburen CM12.1'e geçiyorum
Root atıp viber4android kurun ben öyle yaptım fena değil . Tabi bende Custom'a döndüm hemen gerçi
darx' Alıntı:Ben kurdum viper hiç etkilemedi
Rygebin' Alıntı:darx' Alıntı:Ben kurdum viper hiç etkilemedi
Az buçuk fark etti sanki bende bilemedim .
Byrmclk541' Alıntı:Stok 6.0 dan stok 5.1.1e nasıl döneriz?
Rygebin' Alıntı:Veririm problem yok ama eksik kalır diye vermiyorum . Sadece güncelleme yapılabilir. Custom Rom'dan geçiş olmasın.mahir02' Alıntı:Bu stock romun recovery den flaslanabilir olanı yokmu bat değil de direkt twrp den flaslayalim?
mahir02' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Veririm problem yok ama eksik kalır diye vermiyorum . Sadece güncelleme yapılabilir. Custom Rom'dan geçiş olmasın.mahir02' Alıntı:Bu stock romun recovery den flaslanabilir olanı yokmu bat değil de direkt twrp den flaslayalim?
Varsa test etti iseniz bana verin link hocam bnm pc sağlam deil en azından tel sağlam recoveryden atarım
UtkuAblakTR' Alıntı:Myt sıkıntılı durdu diyor
mahir02' Alıntı:Neden twrp yükleyip full wipe yapıp yuklesem olmuyor mu?? @"Rygebin"
Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:Neden twrp yükleyip full wipe yapıp yuklesem olmuyor mu?? @"Rygebin"
Bootloader eksik kalır.
Fanatice' Alıntı:Merhaba arkadaslar, 5.1.1 de tel kapaliyken alarm caliyormuydu? Suan 6.0 dayim dikkatimi cekti tel kapaliyken alarm calmiyor... 6.0.1 de tel kapaliyken caliyor mu acaba?