[Edit][4.4.2]Complexion Rom v2.2

Cvp: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2

Hocam rom çok iyi seri batarya çok iyi gidiyor ellerine sağlık

RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2

Google saat var

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.deskclock

Merhaba, rom çok güzel ve hızlı, yalnız takvim uygulaması göremedim, google takvim açınca da calendar storage devre dışı gibi bir hata veriyor, var mıdır bir çözümü ?

Edit : Calendar Storage.apk bulup yükledim şu an çalışıyor.

Sistem Animasyon icin yeni bir fix verildi .

Aga bu rom gordugum en stabil en hizli akiciliga sahip bir rom fakat su son uygulamalar menusu normal kitkatin kendi arayuzu seklinde bir fix verirseniz sevinirim

Shake and brush fix verildi .

elinize sağlık
bildirim ışığı çalışmıyo demişsiniz bildirim olduğunda tuşlarda devamlı yanan ışıkmı çalışmıyo?
eğer sorun oysa çok gürültülü ortamda çalıştığım için o ışık çok işime yarıyo.
bildirim ışığını sonradan uygulama olarak eklediğimizdede yanıp sönen bi ışık geliyo buda benim işime yaramıyo
teşekkürler :)

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2

tufantavli' Alıntı:
elinize  sağlık
bildirim ışığı çalışmıyo demişsiniz bildirim olduğunda  tuşlarda devamlı yanan ışıkmı çalışmıyo?
bildirim ışığını sonradan uygulama olarak eklediğimizdede yanıp sönen bi ışık geliyo buda benim işime yaramıyo

Aynen o ışık . Eski tip sistemui lerde çalışıyor . Buna eklemeyi henüz bulamadım .

Sefa Mert Oyanık' Alıntı:
tufantavli' Alıntı:
elinize  sağlık
bildirim ışığı çalışmıyo demişsiniz bildirim olduğunda  tuşlarda devamlı yanan ışıkmı çalışmıyo?

Aynen o ışık . Eski tip sistemui lerde çalışıyor . Buna eklemeyi henüz bulamadım .

eklemeyi bulma ihtimalin  varmı peki bu konuda destek gelirmi
edit: bildirim olayını hallettim.
son uygulamalarda ki yatıklığı düzeltme şansımız varmı kendimiz düzeltebiliyısak bi ufak anlatsan hallederim

Usta eline sağlık çok beğendim yanlız tarayıcı yok galiba zaten chrome kullanıyorum sıkıntı yok birde arama yapınca montlu bir adam çıkıyor o adamı nasıl yok ederiz ya :)

Ha birde resimlerde uygulama menüsü görünmüyor ama romda uygulama menüsü var iki ayrı ana ekran mi var acaba

Hocam tam ekran film felan açınca gelen bildirimlere giremiyorum bildirim ekranı gelmiyor ne yaacagiz

orko24' Alıntı:
Hocam tam ekran film felan açınca gelen bildirimlere giremiyorum bildirim ekranı gelmiyor ne yaacagiz

Bildirim cubugunu indirin . Saatten tutup yıkarı itin . Çubuk slim moda geçecek ve bildirimler görünecektir .

Sefa Mert Oyanık' Alıntı:
orko24' Alıntı:

Bildirim cubugunu indirin . Saatten tutup yıkarı itin . Çubuk slim moda geçecek ve bildirimler görünecektir .

Eyvallah usta hiç bilmiyordum

Usta bir de aramalarda arama esnasında arka planda montlu kapşonlu bir resim çıkıyor onu nasıl değiştieieiz yada kaldırırız