Incredible™' Alıntı:flat_kil' Alıntı:Kurulma adımlarından format system adımını yapmadığım için mi açılış ekranından ilerlemiyor acaba ?
Evet
Format system adımı hangi recoveryde var? Ben philz touch kullanıyorum, onda göremedim.
Incredible™' Alıntı:flat_kil' Alıntı:Kurulma adımlarından format system adımını yapmadığım için mi açılış ekranından ilerlemiyor acaba ?
Evet
BySahin' Alıntı:Incredible™' Alıntı:flat_kil' Alıntı:Kurulma adımlarından format system adımını yapmadığım için mi açılış ekranından ilerlemiyor acaba ?
Evet
Format system adımı hangi recoveryde var? Ben philz touch kullanıyorum, onda göremedim.
Incredible™' Alıntı:BySahin' Alıntı:Incredible™' Alıntı:flat_kil' Alıntı:Kurulma adımlarından format system adımını yapmadığım için mi açılış ekranından ilerlemiyor acaba ?
Evet
mounts and storage bölümünde var
BySahin' Alıntı:Incredible™' Alıntı:BySahin' Alıntı:Incredible™' Alıntı:flat_kil' Alıntı:Kurulma adımlarından format system adımını yapmadığım için mi açılış ekranından ilerlemiyor acaba ?
Evet
Aynen varmış. Ben rom kurulumunda bu adımı hiç kullanmamıştım. Bir sorunda yaşamadm.
Incredible™' Alıntı:BySahin' Alıntı:Incredible™' Alıntı:BySahin' Alıntı:Incredible™' Alıntı:
Aynen varmış. Ben rom kurulumunda bu adımı hiç kullanmamıştım. Bir sorunda yaşamadm.
bilemiycem temiz kurulum yapın romdan roma değişiyor
Benim telefonum öyle diyor. Başkasının telefonunu bilemem.allburak' Alıntı:Discovery için en stabil rom bumu acaba ?
Ugur28' Alıntı:Gmd 2 mini içinmi bu ROM hocam bi yardımcı olursanız sevinirim
NoOfans' Alıntı:bildirim yok ama bildirim ışığı yanıyor, neden olduğunu bilen var mı?
RomMaster' Alıntı:NoOfans' Alıntı:bildirim yok ama bildirim ışığı yanıyor, neden olduğunu bilen var mı?
Bakmadigin bir cevapsız çağrı ya da okumadigin bi SMS vardır ikisini bi kontrol et