AloneMan' Alıntı:Legend V13 ün systemuisini yukledim çok iyi oldu) http://i.hizliresim.com/ngGknl.png
bende suan yüklü ve kullandigim nadir sorunsuz romlardandir.xposed ve gravityboxta kurulu herhangi bir sorun yok kurabilirsintlhares' Alıntı:bu romda xposed ve gravitybox yükleme sıkıntı oluyor mu bir kaç kişi yüklenemiyor yazmış bir çözümü var mı?
Criver' Alıntı:bende suan yüklü ve kullandigim nadir sorunsuz romlardandir.xposed ve gravityboxta kurulu herhangi bir sorun yok kurabilirsintlhares' Alıntı:bu romda xposed ve gravitybox yükleme sıkıntı oluyor mu bir kaç kişi yüklenemiyor yazmış bir çözümü var mı?![]()
tlhares' Alıntı:Criver' Alıntı:bende suan yüklü ve kullandigim nadir sorunsuz romlardandir.xposed ve gravityboxta kurulu herhangi bir sorun yok kurabilirsintlhares' Alıntı:bu romda xposed ve gravitybox yükleme sıkıntı oluyor mu bir kaç kişi yüklenemiyor yazmış bir çözümü var mı?![]()
cevap için sağol hocam deneyeceğim birazdan bir sıkıntı olursa size sorabilir demi yine![]()
Criver' Alıntı:tlhares' Alıntı:Criver' Alıntı:bende suan yüklü ve kullandigim nadir sorunsuz romlardandir.xposed ve gravityboxta kurulu herhangi bir sorun yok kurabilirsintlhares' Alıntı:bu romda xposed ve gravitybox yükleme sıkıntı oluyor mu bir kaç kişi yüklenemiyor yazmış bir çözümü var mı?![]()
cevap için sağol hocam deneyeceğim birazdan bir sıkıntı olursa size sorabilir demi yine![]()
valla telefondaym bilgisayarı sınavdan ötürü topladık telefondan elimden geldiince yardım ederm çok bişe bildiim yok hocalarımda yardımcı olur![]()
erdincfe' Alıntı:AloneMan' Alıntı:Legend V13 ün systemuisini yukledim çok iyi oldu) http://i.hizliresim.com/ngGknl.png
Systemui yi paylasabilir misin? Dosya yoneticisiyle Systeme mi attın direk?
baştan kurup öyle denetlhares' Alıntı:xposed i silmeme rağmen art geçmiyor rom nasıl düzeltiriz
tlhares' Alıntı:xposed i silmeme rağmen art geçmiyor rom nasıl düzeltiriz
tlhares' Alıntı:@"Fasty^" @"RomMaster" öyle yaptım teşekkür ederim ikinize de google klavyeyi güncellediğimde ilk hali gibi olmuyor onu nasıl yaparız
RomMaster' Alıntı:tlhares' Alıntı:@"Fasty^" @"RomMaster" öyle yaptım teşekkür ederim ikinize de google klavyeyi güncellediğimde ilk hali gibi olmuyor onu nasıl yaparız
Ayarlar uygulamalardan google klavyeyi bulup güncellemeleri kaldır diyin ve onu güncellemeyin