[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

knight344' Alıntı:
Hocam Gmd2 içinde bişeyler yapın bıktım ya stock çok kötü :/

Hocam D2 alt forumunda çok Maşallahlı romlar var zaten. CM 12.1 bile var yani. :)

Mesut Hocamın D2'si olmadığından yapamaz. Bu romu port etmişlerdi bildiğim kadarıyla ama Mesut Hocam her şeyi D1'e göre ayarladığından böyle görünmüyordu bildiğim kadarıyla.

Xyoline' Alıntı:
knight344' Alıntı:

Hocam D2 alt forumunda çok Maşallahlı romlar var zaten. CM 12.1 bile var yani. :)

Mesut Hocamın D2'si olmadığından yapamaz. Bu romu port etmişlerdi bildiğim kadarıyla ama Mesut Hocam her şeyi D1'e göre ayarladığından böyle görünmüyordu bildiğim kadarıyla.

Hayır port değil GidGat custom romu. :gl:

AloneMan' Alıntı:
TheNexus' Alıntı:
Bu roma legend v13 system ui nasıl kurabilirim

Legend V13 ün systemuisini al gidgat ultimate in systemuisi ile değiştir yeniden başlat

yaptım da bildirim kısmı falan karışık oldu biraz değişik
edit benim hatam imiş sağolun teşekkürünüzü verdim

Xyoline' Alıntı:
knight344' Alıntı:

Hocam cm12.1 sorunlu  :)
yoksa kullanıcam sms sorunu felan var fixde vermiyor hocamız. :goodbye:

knight344' Alıntı:
Xyoline' Alıntı:
knight344' Alıntı:

Hocam cm12.1 sorunlu  :)
yoksa kullanıcam sms sorunu felan var fixde vermiyor hocamız. :goodbye:

D2 geliştiricilerine kalmış birşey bu Hocam. Malesef elde olanlarla yetineceksiniz. :sweat:

@"SpeedlinE™" GidGat port rom demedim zaten; GidGat'ı D2ye (veya D2Mini) portlamışlardı diye biliyorum dedim. Tabi böyle bir olay olmayabilir de. :laugh: Şu an pek hatırımda değil. :D

hocam rom çok iyi gerçekten ama depolama alanı yetersiz hatası çıkıyor hep bunu nasıl düzeltiriz? :what:

burakucar123' Alıntı:
hocam rom çok iyi gerçekten ama depolama alanı yetersiz hatası çıkıyor hep bunu nasıl düzeltiriz?  :what:

Burdan hafızayı arttırın Hocam. http://forum.turkdevs.com/konu-mod-apk-discovery-reparition-tool.html