Rica ederim. İyi günlerde kullanın.bitanesiniz teşekkürker :emoji_grinning:
Merhaba. Buradan ilgili konuya ulaşabilirsiniz; [ÇÖZÜM]YOUTUBE KISITLI MODYalnız benim ufak bir sorunum var, tablette youtube sürekli kısıtlı modda. Kısıtlı mod kapatılsa bile anında tekrar açılıyor ve bi süre sonra kısıtlı mod bölümünde değişiklik de yapmanıza izin vermiyor. Bunun sebebi nedir? Cihaz rootlu her şey tamam kuruluyor sorun yok ama youtubedaki kısıtlı mod sorununa bir çare bulamadım.
Ekrana iki uygulama gelecek. Mobogenie3'ü açın. Deiverları yükleyecek o.Hocam her şey tamam ubs hata ayıklama vs hepsini açtım tek sorun mobogenie bağlanmıyor ne yaptıysam olmadı
Bilgisayarınız hakkında bilgi verir misiniz?download mobogenie 2.2.2 free bunu indirmem gerekiyor dimi bi yanlışlık yok tek uygulama geliyor olmuyor ki
[doublepost=1495574068,1495573848][/doublepost]Anladığım kadarıyla müsaitsiniz tw den yardım edebilme imkanınız varmıdır rica etsem
İşletim sistemini güncel tut. Aynı sorun bende vardı işletim sistemimi ne zamandır güncellemiyordum güncelleyince mobogene gördü.windows 7 64 bit başka hangi bilgiler ?