[ROOT]ETAB4 BY Kronos

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kronos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siz iyisi mi işlemeleri baştan yapın. :)

formatladım olmassa bidaha deniyeyim baska oneriniz var mı
[doublepost=1493407565,1493407477][/doublepost]hocam su eski sistemi yuklerken tablettte sarı yazılar gelicekti ya bende o gelmeden yeniden başladı
[doublepost=1493407598][/doublepost]acaba orayla ilgili bi sıkıntı mı
[doublepost=1493407682][/doublepost]haha geldi şimdi :D

Aynen devam. Kolay gelsin. :)

Yalnız benim ufak bir sorunum var, tablette youtube sürekli kısıtlı modda. Kısıtlı mod kapatılsa bile anında tekrar açılıyor ve bi süre sonra kısıtlı mod bölümünde değişiklik de yapmanıza izin vermiyor. Bunun sebebi nedir? Cihaz rootlu her şey tamam kuruluyor sorun yok ama youtubedaki kısıtlı mod sorununa bir çare bulamadım.

Yalnız benim ufak bir sorunum var, tablette youtube sürekli kısıtlı modda. Kısıtlı mod kapatılsa bile anında tekrar açılıyor ve bi süre sonra kısıtlı mod bölümünde değişiklik de yapmanıza izin vermiyor. Bunun sebebi nedir? Cihaz rootlu her şey tamam kuruluyor sorun yok ama youtubedaki kısıtlı mod sorununa bir çare bulamadım.
Merhaba. Buradan ilgili konuya ulaşabilirsiniz; [ÇÖZÜM]YOUTUBE KISITLI MOD

Hocam her şey tamam ubs hata ayıklama vs hepsini açtım tek sorun mobogenie bağlanmıyor ne yaptıysam olmadı

İnternet bağlantınız olsa gerek. Silip tekrar kurun. Bekleyin biraz. Uygulamayı açın kapatın. Gelir o.

Gelmedi ama ben mobogenie3 i ayrı olarak indirip kurdum fakat algılamıyor ve driver da yüklemiyor neden böyle oluyor ki

Ayrı olmaz. Uygulamayı kurunca gelmesi gerek. En son 11 Mayıs 2017'de denedim. Hiçbir sorun olmamıştı. Kurduğunuz bütün Mobogenie uygulamalarını silin. Konudakini indirin ve kurun. Gelmesi gerek. :)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
bunu indirmem gerekiyor dimi bi yanlışlık yok tek uygulama geliyor olmuyor ki
[doublepost=1495574068,1495573848][/doublepost]Anladığım kadarıyla müsaitsiniz tw den yardım edebilme imkanınız varmıdır rica etsem

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
bunu indirmem gerekiyor dimi bi yanlışlık yok tek uygulama geliyor olmuyor ki
[doublepost=1495574068,1495573848][/doublepost]Anladığım kadarıyla müsaitsiniz tw den yardım edebilme imkanınız varmıdır rica etsem
Bilgisayarınız hakkında bilgi verir misiniz?

Eğer masaüstü ise, USB kablosunu kasanın arka soketine takın. Dişardan Mobogene3 indirip deneyin.

gardaşş mdm yükleme sihrbazı bnde recorvery modda deil hatası verio ama mqdmn tabldi recorvery modnda napcz