EmirhanÇelikz
Kayıtlı Üye
Bir de bu rom da el feneri çalışmıyor. Ancak Power Shade ve Bottom Quick Settings gibi uygulamalarda el feneri çalışıyor. Neden olabilir?
Tüm Wiko Fever tabanlı ROM'larda (stok Wiko Fever ROM'ları da dahil) %90'dan itibaren yeşil yanıyor. Bu hatanın nasıl düzeltileceğini bilemiyorum .Ve bir sorun daha var. Telefonun şarjı dolu olduğu halde (sensördeki renkten anlıyorum) telefonda %95 falan yazıyor. Yani dolu olduğu halde dolu göstermiyor.
Buna hata diyemeyiz ki Ben onun için bi ayar bulmuştum, romu yüklersen yazarım buraya.Tüm Wiko Fever tabanlı ROM'larda (stok Wiko Fever ROM'ları da dahil) %90'dan itibaren yeşil yanıyor. Bu hatanın nasıl düzeltileceğini bilemiyorum .
Stok ROM mu yoksa bu MIUI mi?Buna hata diyemeyiz ki Ben onun için bi ayar bulmuştum, romu yüklersen yazarım buraya.
İkisine de uygulanabilir.Stok ROM mu yoksa bu MIUI mi?
abi nasıl yaptın tam anlatsana ben bir türlü çalıştıramadım mikrofonuGüle güle kullanın o halde : )
Buradaki dediğim X sürücü harfi. Ve ayrıca platform-tools dediğim klasör Android için gerekli birkaç araç içeriyor. Eğer platform-tools sizde yoksa buradan indirebilirsiniz. Arşivin içindeki platform-tools klasörünün herhangi bir yere kopyalayın. Daha sonra komut istemini yönetici olarak açın. Ondan sonrada komut istemi penceresinde CD X:\platform tools'ün çıkarıldığı klasör yazarak platform-tools klasörüne geçin. Dediğim gibi buradaki X ana sürücünün harfi. Bunu kendinize göre değiştirin. Daha sonra yönergeleri izleyin.22. maddeye kadar geldım cd X:\platform-tools gıremıyorum sıstem belırtılen surucuyu bulamıyor dıyor.yardımcı olursanız sevınırım....telefon casper vıa m1
Evet, orijinale döndürme şansınız var. Orijinal ROM dosyalarını kilavya59'un konularından bulabilirsiniz. Ama eğer isterseniz ben de stok ROM'u uploadlayabilirim (5.1 ve 6.0).hocam elıne saglık hıc bu konulardan anlamadan yuklemeyı yaptım ses sorununuda cozdum..telefon cok yavasladı orjınal halıne donme sansım varmı..
Sound fixi indirin. Zipin içindeki herşeyi karta atın. Daha sonra TWRP'te "Mount" kısmında system'i mount edin. Daha sonra Advanced>File Explorer'a girin. Karta gelip "system" klasörünü kopyalaya basıp "/" (kök (root)) klasörüne yapıştırın.abi nasıl yaptın tam anlatsana ben bir türlü çalıştıramadım mikrofonu
Yolunu buldum. Şöyle: Ayarlar-Ekran-Ek Ayarlar-Tam Dolu Şarj Rengi: Orayı 100 yapacağız. Böyle çözdüm ben.Ve bir sorun daha var. Telefonun şarjı dolu olduğu halde (sensördeki renkten anlıyorum) telefonda %95 falan yazıyor. Yani dolu olduğu halde dolu göstermiyor.
Bu rom Xiaomi Redmi Note 4'ün Mediatek varyantının nikel kod adlı ROM'udur.Bu rom çok güzel. Ancak mümkünse MIUI 10 romu olur mu?
[automerge]1553693474[/automerge]
Yolunu buldum. Şöyle: Ayarlar-Ekran-Ek Ayarlar-Tam Dolu Şarj Rengi: Orayı 100 yapacağız. Böyle çözdüm ben.
[automerge]1553784127[/automerge]
[automerge]1553867902[/automerge]
Bu rom hangi Xiaomi markası. Yani Xiaomi mi5 gibi?
Bir tane MIUI 10 buldum mt6753 için portlanan fakat mt6753'ün farklı bir varyantı için. Portlamaya çalıştım fakat açılış animasyonunda kaldı (portlamadan önce hiç açılmıyordu). Belki bir ara yeniden denerim.Bu rom çok güzel. Ancak mümkünse MIUI 10 romu olur mu?
[automerge]1553693474[/automerge]
Yolunu buldum. Şöyle: Ayarlar-Ekran-Ek Ayarlar-Tam Dolu Şarj Rengi: Orayı 100 yapacağız. Böyle çözdüm ben.
[automerge]1553784127[/automerge]
[automerge]1553867902[/automerge]
Bu rom hangi Xiaomi markası. Yani Xiaomi mi5 gibi?