Arama sonuçlarınız

1. JRLejoyner

[Logo ] Logo Arşiv ***

RE: [Logo ]Adını bilmediğim Logo'lar Eline sağlık çok güzeller
  2. JRLejoyner

zenfone 5 tema yapma

Zenfone 5 de tema özelliği varmı birde tema dan kastın nedir bildirim paneli değişiyormu renkleri iconlar vs.
  3. JRLejoyner

[Bütçe 2400tl] Laptop Önerisi

Bana hediye olarak geldi pek anlamam ama güzel cihaz http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x555lb-core-i5-5200u-22ghz-6gb-ram-500gb-hdd-2gb-156w8-notebook.html#ozellikler
  4. JRLejoyner

[KK][TR]MIUI V7 for Samsung Galaxy S3 (Güncel)

RE: [KK][TR]MIUI V6/V7 for Samsung Galaxy S3 (Güncel) Burdan indir daha sağlıklı olur Samsung base: https://basketbuild.com/filedl/devs?dev=nian0114&dl=nian0114/MIUI_7/Sam_BASE/Sam-5.8.28-4.4.zip
  5. JRLejoyner

RE: [KK][TR]MIUI V6/V7 for Samsung Galaxy S3 (Güncel) V7 olanı indir yeni rom kurar gibi kur
  6. JRLejoyner

RE: [KK][TR]MIUI V6/V7 for Samsung Galaxy S3 (Güncel) Hiçbir sıkıntı olmaz kendisi indirip kuruyor zaten :breakdance:
  7. JRLejoyner

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Xperia taban alıp icindeki uygulamaları temizleyip htc arayüz ve uygulamalrını gömsen güzel birşey olabilir
  8. JRLejoyner

[KK][TR]Blekota Note 4 Lite V5.2.2 for İ9300

RE: [KK]Blekota Note 4 Lite V4.6 for İ9300 (Aroma İnstaller) Bu gün güncelleme geldi Note 5 teması ve sistem iyileştirmeleri eklendi OTA dan yapabilirsiniz,sistem güncel diyorsa Wipe Cache yapın wipe cache ne kardeş bena link ver diyorsan al sana link V5 Sürümü...
  9. JRLejoyner

[ROM] [UNOFFICIAL][LP 5.1.1] CarbonROM (Z00A)

Zen6 için varmı cm/pac/omni vs.
  10. JRLejoyner

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Polycon icon pack, rom discovery icn değil
  11. JRLejoyner

Diss to OptimusPrime :sigara:
  12. JRLejoyner

Samsung Galaxy S3 Custom Recovery

Sizler için topladığım custom recoveryler... -ClockWordMod Recovery -TWRP -PhilZ Touch Artık recoveryler arasında basit bir şekilde geçiş yapabileceksiniz :) Recoveryden install zip diyerek yükliyeceksiniz. Link: https://yadi.sk/d/lJ3dXWBDic9ea
  13. JRLejoyner

Oyunlar açılmıyor - Ekranda sapma var

1: Oyunun obb yada data dosyası eksiktir.( Çoğu oyunda Obb dosyası olur ama most wanted da Data dosyası var).Oyunun obb/data dosyası ile oyun apksı uyumsuzdur yani farklı sürümlere ait olunca açılmaz
  14. JRLejoyner

discovery için değil malesef (Dr.Razor un s6 dual romun neredeyse aynısı s6 dual daha iyi :) )
  15. JRLejoyner

[KK][TR]Blekota Note 4 Lite V5.2.2 for İ9300

Blekota Note 4 Lite v4.6 Güncel Sürüm. Rom Samsung Galaxy S3 içindir !  Touchwiz rom arıyorsanız kesinlikle denemelisiniz, metarial tw arayüzü ve akıclığıyla çok süper bir rom.Antutu puanı 26500 aldı, romu kendim test ettim.Gaps eklidir ve rom boyutu birazcık yüksek :) Tema özelliği...
  16. JRLejoyner

[KK][EDİT]]Slim Asus Project By JRLejoyner for İ9300

Forumda aratarak bulabilirsiniz,ben biraz uğraşmistım tek apk olmadığı için
  17. JRLejoyner

V2 (güncellendi) GG Ultimate Purple Version

RE: GG Ultimate Purple Version Bak işte bu güzel olmus eline saglik
  18. JRLejoyner

Duvar kağıdı alabilirmiyim ?
  19. JRLejoyner

[CM12.1][i9300] RESURRECTION REMIX(Güncel Konu)

Orjinal konuda yazanlara göre söylüyorum, wipe cache kesinlikle yap